Επικοινωνήστε μαζί μας: 6909161177
 

Επιστροφές

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Για να εξαλείψουμε το μεγαλύτερο πρόβλημα με τις ηλεκτρονικές αγορές - Ότι δεν μπορείτε να δοκιμάσετε, ή μάλλον, ότι δεν μπορείτε να δοκιμάσετε άνετα και "με την ησυχία σας"... - Σας προσφέρουμε  δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών για τα προϊόντα μας από πούπουλα χήνας ή πάπιας και φτερά και  14 ημέρες για τα υπόλοιπα είδη όπως κλινοσκεπάσματα και αξεσουάρ.(τα προϊόντα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, χωρίς σημάδια χρήσης και στην αρχική τους συσκευασία) . Έτσι, μπορείτε να δοκιμάσετε τα είδη που σας αρέσουν χωρίς σχεδόν κανένα ρίσκο, στην άνεση του σπιτιού σας. Ανοίξτε τη συσκευασία, αγγίξτε τα υλικά και βεβαιωθείτε ότι όλα όσα σας υποσχεθήκαμε είναι έτσι.

Εάν δεν είναι "αγάπη από την πρώτη δοκιμή"... τότε θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για πάρουμε πίσω τα προϊόντα σας ή να την ανταλλάξουμε με άλλο προϊόν της επιλογής σας.

Ακόμα κι αν όλα είναι εντάξει, μπορεί να μην είναι το τέλειο μέγεθος ή οτιδήποτε άλλο…… ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

Ανεξάρτητα από τον λόγο, αν αποφασίσετε να τα ανταλλάξετε/επιστρέφετε - φυσικά και μπορείτε!

Θα επιστρέψουμε τα χρήματά σας εντός 5 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του δέματος - χωρίς άσχημα συναισθήματα, χωρίς φθηνά κόλπα, εντελώς χωρίς προβλήματα, ή θα αντικαταστήσουμε το επιστρεφόμενο προϊόν με ένα της επιλογής σας και εάν το νέο προϊόν είναι φθηνότερο, θα επιστρέψουμε τη διαφορά και αν είναι πιο ακριβό, θα πληρώσετε απλώς τη διαφορά.

Τα μεταφορικά έξοδα για την επιστροφή επιβαρύνουν εσάς, καθώς αναλαμβάνουμε να καλέσουμε κούριερ για λογαριασμό σας, (έχουμε προνομιακές τιμές) και το κόστος των μεταφορικών θα αφαιρεθεί από το ποσό πληρωμής.

Και αν θέλετε να αντικαταστήσετε το προϊόν με άλλο, θα σας στείλουμε το νέο προϊόν με δικά μας έξοδα και θα πληρώσετε μόνο τη διαφορά στην τιμή του προϊόντος, εάν υπάρχει. Εάν το νέο προϊόν είναι φθηνότερο, θα σας επιστρέψουμε τη διαφορά τιμής.

Για την Κύπρο - τα έξοδα courier κατά την επιστροφή σε εμάς επιβαρύνουν εσάς, καθώς αναλαμβάνουμε να καλέσουμε κούριερ για λογαριασμό σας, (έχουμε προνομιακές τιμές) και το κόστος των μεταφορικών θα αφαιρεθεί από το ποσό πληρωμής. Κατά την ανταλλαγή ενός προϊόντος, η αποστολή του νέου προϊόντος σε εσάς γίνεται επίσης με δικά σας έξοδα σε προνομιακές τιμές.


Μόνο 3 απλές απαιτήσεις:
- Να τηρείται η πολιτική εγγύησης
- Να μην έχουν παρέλθει οι προαναφερθείσες περίοδοι
- να καλέσετε στο 6909161177 για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες

Παρακαλούμε μην στείλετε κάτι σε εμάς αν δεν σας έχουμε επιβεβαιώσει. Οποιαδήποτε αποστολή που αποστέλλεται σε εμάς που δεν έχει συμφωνηθεί εκ των προτέρων μαζί μας θα απορριφθεί.