Επικοινωνήστε μαζί μας: 6909161177
 

Αποστολές και πληρωμή

Αποστολές και πληρωμή

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ
Η παράδοση των προϊόντων που παραγγέλθηκαν μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος πραγματοποιείται με courier και η τιμή παράδοσης υπολογίζεται αυτόματα κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Η χρέωση και η πληρωμή των μεταφορικών γίνεται μαζί με την πληρωμή της παραγγελίας


Δωρεάν παράδοση εντός Ελλάδος για όλες τις παραγγελίες άνω των 150 ευρώ ( συμπ. ΦΠΑ). Για παραγγελίες κάτω των 150 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι 5,50ευρώ.

Δεν διαθέτουμε δωρεάν μεταφορικά για Κύπρο. Τα έξοδα υπολογίζονται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας ανάλογα με το βάρος και τον όγκο των προϊόντων.  

Χρόνος παράδοσης - Λόγω του μοναδικού χαρακτήρα κάθε προϊόντος μας, η κατασκευή τους γίνεται κατά παραγγελία και χρειαζόμαστε από 1 έως 5 εργάσιμες ημέρες. О χρόνος παράδοσης είναι από 2 έως 4 ημέρες για Ελλάδα και από 7 έως 10 ημέρες για την Κύπρο.Για τις περιοχές που χαρακτηρίζονται ως «δυσπρόσιτες» από την courier  ο χρόνος αυτός μπορεί να διαφέρει.

Καθυστερήσεις στην παράδοση μπορεί να συμβούν κατά τις περιόδους αιχμής ή το χειμώνα λόγω καιρικών συνθηκών και κατά περιόδους προσφοράς (όπως Black Friday, Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Πάσχα και άλλες...)Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών μπορεί να παραταθεί και εξαρτάται και από τον φόρτο εργασίας του courier εκείνη τη στιγμή.

Μετά την παραλαβή κάθε παραγγελίας, η Poohy.gr επικοινωνεί τηλεφωνικά με τον Πελάτη - για επιβεβαίωση της παραγγελίας. Το δέμα δεν θα αποσταλεί μέχρι να λάβουμε την επιβεβαίωση της παραγγελίας από τον πελάτη.

Σας χαρίζουμε και 30 ημέρες δικαίωμα επιστροφής  εαν το προϊόν δεν εχει καλύψει τις ανάγκες σας. Για όλα τα υπόλοιπα προϊόντα, έχετε δικαίωμα επιστροφής εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής με την προυπόθεση ότι το προϊόν είναι σε άριστη κατάσταση, χωρίς σημάδια χρήσης και στην αρχική του συσκευασία. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο επιστροφής ή ανταλλαγής ενός προϊόντος ΕΔΩ.

Εάν θέλετε τιμολόγιο, πρέπει να εισαγάγετε τα στοιχεία σας ως σχόλιο κατά την παραγγελία. Εάν δεν πληκτρολογήσατε τα στοιχεία κατά την παραγγελία, μπορείτε να το κάνετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή στο τηλέφωνο 6909161177.

Μην πραγματοποιήσετε πληρωμή (αν έχετε επιλέξει τρόπο πληρωμής εκτός από την αντικαταβολή)  μέχρι να επικοινωνήσουμε μαζί σας.Αποστολές στο εξωτερικό

Στέλνουμε τα προϊόντα μας σε όλη την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και πολλές άλλες χώρες. Ρωτήστε μας.

Για την Ευρώπη, ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 7 έως 12 εργάσιμες ημέρες.
Στις ΗΠΑ και σε άλλες η παράδοση γίνεται εντος 21 εργάσιμες ημέρες.
Ρωτήστε μας για πιο συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με το κόστος αποστολής.

Τα δεδομένα που παρέχετε, όπως ο αριθμός τηλεφώνου, η διεύθυνση και το email σας, θα χρησιμοποιηθούν μόνο και αποκλειστικά για την επεξεργασία της παραγγελίας και δεν θα παρέχονται σε τρίτους /εκτός από την εταιρεία ταχυμεταφορών που κάνει την παράδοση/
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τον τρόπο πληρωμής, την παράδοση κ.λπ. μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 6909161177 ή στο e-mail: hello@poohy.gr.


ΠΛΗΡΩΜΗ

________________________________________________________________________________

1.Πληρωμή κατά την παράδοση (αντικαταβολή)– πληρώνετε στον κούριερ το ποσό κατά την παράδοση.
Δεν διαθέτουμε πληρωμή με αντικαταβολή για την Κύπρο.
Συνεργαζόμαστε με Γενιική Ταχυδρομική. Το μέγιστο ποσό της παραγγελίας με αντικαταβολή είναι 2 000 ευρώ. Για παραγγελίες που ξεπερνούν αυτό το ποσό θα πρέπει να πληρώσετε με τραπεζικό έμβασμα ή με κάρτα.
________________________________________
________________________________________

2. Πληρωμή με κάρτα μέσω ψηφιακού POS–  δεν χρωστάτε τίποτα στον κούριερ.

________________________________________________________________________________


3. Τραπεζικό έμβασμα
Down Comfort  Ltd.
IBAN –  GR46 1160 0000 0000 0140 0517 001
SWIFT: PRCBGRAA
ProCredit Bank Greece
Thessaloniki branch
Steliou Kazantzidi 47, Тhermi Business Center , Thessaloniki  57001

________________________________________________________________________________


Λάβετε υπόψη σας ότι αυτός ο τραπεζικός λογαριασμός δέχεται  μόνο ευρώ.

Κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων, δεν οφείλετε πληρωμή στον courier.