Επικοινωνήστε μαζί μας: 6909161177
 

Ψηλά μαξιλάρια ύπνου από πούπουλα ή φτερά

Εμφάνιση 1 έως 12 από 12 (1 Σελ.)
Ψηλά μαξιλάρια ύπνου από πούπουλα ή φτερά

Σας αρέσει να παρακολουθείτε τηλεόραση ενώ αράζετε στο κρεβάτι ή απλά προτιμάτε να κοιμάστε με το κεφάλι σας ψηλότερα; Η συλλογή μας από ψηλά μαξιλάρια από φυσικό πούπουλο χήνας και πάπιας κάτω θα σας βοηθήσει να παρέχετε την επιθυμητή άνεση. Το Poohy σας προσφέρει μια πολυτελή εμπειρία που πάντα αναζητούσατε, αλλά πάντα δεν καταφέρνατε να επιτύχετε.

Σχεδιασμός τριών θαλάμων για ταυτόχρονη πυκνότητα και ευάερη απαλότητα

Τα μαξιλάρια μας περιέχουν μόνο φυσικά γεμίσματα, συμπεριλαμβανομένης της πολωνικό και γαλλικό πούπουλο χήνας και πάπιας, καθώς και ένα ορισμένο ποσοστό νέων λευκών φτερών. Μεταξύ των αντικειμένων μας θα βρείτε προϊόντα με σχεδιασμό 3 θαλάμων. Σε αυτό το σχέδιο, το μαξιλάρι αποτελείται από τρεις ξεχωριστούς θαλάμους. Ο πυρήνας είναι γεμάτος με ένα μείγμα από πούπουλα και φτερά, ενώ οι δύο εξωτερικοί θάλαμοι περιέχουν φυσική λεπτή πουπουλένια πλήρωση.

Το πούπουλο έχει υψηλή πυκνότητα και υψηλή δύναμη πλήρωσης, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται μέγιστος όγκος και βέλτιστο ύψος. Χάρη της ικανότητάς τους να διατηρούν μεγάλη ποσότητα αέρα, τα πουπουλένια γεμίσματα είναι ελαφριά και εξαιρετικά μαλακά. Για να επιτευχθεί ισορροπία, η γέμιση έχει εμπλουτιστεί με νέα λευκά καμπύλα, Super Flexy φτερά. Παρέχουν υποστήριξη έτσι ώστε το ψηλό μαξιλάρι να μην αποδειχθεί μόνο εμφανές.

Οι νυχτερινές εφιδρώσεις στο πίσω μέρος του κεφαλή είναι ένα σοβαρό πρόβλημα με μαξιλάρια με συνθετικό γέμισμα. Το πούπουλο δεν έχει τέτοια ιδιότητα, επειδή είναι ένας εξαιρετικός θερμομονωτικός παράγοντας. Είναι ένα αναπνεύσιμο υλικό που παρέχει την απαραίτητη ζεστασιά το χειμώνα, αλλά ταυτόχρονα ρυθμίζει την ανταλλαγή θερμότητας και την υγρασία, αφαιρώντας την υπερβολική υγρασία.

Το φυσικό πουπουλένιο γέμισμα έχει μόνο ένα μειονέκτημα - την ικανότητά του να ξετρυπώνει ακόμη και τα στενότερα ανοίγματα του εξωτερικού υφάσματος. Οι μέθοδοι παραγωγής μας λύνουν αυτό το πρόβλημα. Χρησιμοποιούμε λεπτά βαμβακερά υφάσματα με σφιχτά υφασμένα νήματα λιτώ, ταξινομημένα ως αδιάβροχα – αδιαπέραστα από τη γέμιση.

100% βαμβάκι περκάλι με ιδιότητες κατά των ακάρεων + τεχνολογία πλήρωσης 3 θαλάμων ισούται με εξαιρετική απαλότητα, ελαφρότητα και καθαρότητα. Κάθε ψηλό μαξιλάρι στην γκάμα των προϊόντων μας πληροί τις υψηλότερες απαιτήσεις ποιότητας και ασφάλειας. Τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με το πρότυπο Oeko Tex 100, class 1 για την απουσία βλαβερών ουσιών, γεγονός που τα καθιστά κατάλληλα για άτομα με ευαίσθητο δέρμα και μικρά παιδιά.

Το συμπαγές ύψος του μαξιλαριού έχει επίσης τα πλεονεκτήματά του

Τα ψηλά μαξιλάρια προσφέρουν μια σειρά από οφέλη, καλύπτοντας έτσι διαφορετικές προτιμήσεις ύπνου και ανάγκες υγείας του χρήστη. Είναι σχεδιασμένα με υψηλότερο προφίλ, παρέχοντας μεγαλύτερο ύψος για το κεφάλι και τον αυχένα κατά τη διάρκεια του ύπνου, ικανοποιώντας έτσι τις απαιτήσεις ενός μεγάλου κύκλου χρηστών.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα των μαξιλαριών μέγιστου ύψους είναι η ικανότητά τους να διατηρούν τη σπονδυλική στήλη σωστά ευθυγραμμισμένη, κάτι που είναι ιδιαίτερα απαραίτητο για τους ανθρώπους που κοιμούνται στο πλάι τους. Όταν το κεφάλι και ο αυχένας υποστηρίζονται σωστά, η σπονδυλική στήλη μπορεί να παραμείνει σε ουδέτερη θέση, γεγονός που βοηθά στην πρόληψη του πόνου στον αυχένα και την πλάτη.

Για αυτούς που, κοιμούνται στο πλάι ένα υψηλής πυκνότητας και ογκώδες μαξιλάρι γεμίζει το κενό μεταξύ του κεφαλιού και του στρώματος, διασφαλίζοντας ότι ο λαιμός είναι σταθερά τοποθετημένος και ευθυγραμμισμένος με την υπόλοιπη σπονδυλική στήλη. Με αυτό το τρόπο μπορεί να μειώσει σημαντικά τον κίνδυνο αφύπνισης με δυσκαμψία και πόνο, καθώς οι μύες δεν τεντώνονται από την αφύσικη στάση καθ 'όλη τη διάρκεια της νύχτας. Το ύψος των πουπουλένια μαξιλαριών μας βοηθά επίσης στην ανακούφιση των σημείων πίεσης, εξασφαλίζοντας έναν πιο άνετο και ξεκούραστο ύπνο.

Λύση σε ορισμένα προβλήματα υγείας

Τα ψηλά μαξιλάρια από πούπουλα και φτερά μπορεί να είναι χρήσιμα για άτομα που πάσχουν από παλινδρόμηση οξέος ή αναπνευστικά προβλήματα. Η ανύψωση του κεφαλιού σας κατά τη διάρκεια του ύπνου μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της κίνησης των οξέων του στομάχου πίσω στον οισοφάγο, μειώνοντας την ταλαιπωρία και τους κινδύνους για την υγεία που σχετίζονται με την παλινδρόμηση οξέος.

Ομοίως, για τους πελάτες μας με αναπνευστικά προβλήματα όπως άπνοια ύπνου ή ροχαλητό, ένα ψηλότερο μαξιλάρι πολυτελείας μπορεί να βοηθήσει να κρατήσει τους αναπνευστικούς οδούς ανοιχτούς, εμποδίζοντας τη συρρίκνωση της γλώσσας και των μαλακών ιστών στο λαιμό, διευκολύνοντας έτσι την ελεύθερη αναπνοή.

Μαξιλάρια σημαντικού ύψους προσφέρουν βέλτιστη ευελιξία, προσαρμόζοντας σε διαφορετικές θέσεις ύπνου και δραστηριότητες. Αν και είναι τα καλύτερα κατάλληλα για άτομα που κοιμούνται στο πλάι, μπορούν επίσης να ωφελήσουν άτομα που κοιμούνται κυρίως ανάσκελα, προσφέροντας την απαραίτητη υποστήριξη για τους ώμους και τον αυχένα.

Επιλέγοντας ένα μαξιλάρι με προσαρμοστική πουπουλένια πλήρωση και ανατομικό σχεδιασμό, αυτοί που κοιμούνται ανάσκελα μπορούν να απολαύσουν το ύψος χωρίς συμβιβασμούς στην υποστήριξη του αυχένα. Επιπλέον, αυτή η ομάδα προϊόντων μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως άνετη στήριξη καθίσματος ενώ διαβάζετε ή παρακολουθείτε τηλεόραση στο κρεβάτι, προσφέροντας μια άνετη και ανυψωμένη θέση που μειώνει την ένταση στον αυχένα και τους ώμους.

Η ποιότητα των υλικών είναι επίσης σημαντική

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των ψηλών μαξιλαριών μας συμβάλλουν επίσης στα πολλά πλεονεκτήματά τους. Όλα τα προϊόντα του τμήματος είναι γεμάτα με πούπουλα χήνας και μικρά λευκά φτερά που προσαρμόζονται γρήγορα στο σχήμα του κεφαλιού και του λαιμού, παρέχοντας εξατομικευμένη υποστήριξη και μειώνοντας τα σημεία πίεσης. Τα φυσικά υλικά είναι επίσης γνωστά για την ανθεκτικότητα τους και την αντοχή τους στα ακάρεα και τα αλλεργιογόνα, καθιστώντας τα μια εξαιρετική επιλογή για άτομα με αλλεργίες ή άσθμα.

Όσον αφορά την αισθητική και την πρακτικότητα, ένα ψηλό και σταθερό μαξιλάρι από τη συλλογή μας μπορεί να ενισχύσει τη συνολική εμφάνιση της κρεβατοκάμαρας σας. Τα μαξιλάρια διατίθενται σε διάφορα στυλ και μεγέθη, προσθέτοντας μια πινελιά πολυτέλειας και άνεσης στο κρεβάτι σας. Εάν το επιθυμείτε, μπορούμε επίσης να φτιάξουμε μαξιλάρια σε μη τυποποιημένα μεγέθη.