Επικοινωνήστε μαζί μας: 6909161177
 

Ψηλά μαξιλάρια ύπνου από πούπουλα ή φτερά

Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)
Ψηλά μαξιλάρια ύπνου από πούπουλα ή φτερά

Αν συνήθως κοιμάστε στο πλάι ή προτιμάτε ψηλότερα μαξιλάρια, αυτή η κατηγορία είναι κατάλληλη για εσάς.
Δείτε τα νέα μας μαξιλάρια με φυσικό γέμισμα από πούπουλο πάπιας ή χήνας ή οποιοδήποτε από τα υπέροχα μείγματα πούπουλων και φτερών.
Και αν δεν βρείτε αυτό που χρειάζεστε, απλώς ρωτήστε μας. Θα σας το φτιάξουμε με μεγάλη χαρά.
Σας αρέσει να βλέπετε τηλεόραση ενώ είστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι ή απλώς προτιμάτε να κοιμάστε με το κεφάλι ψηλά; Η συλλογή μας από ψηλά μαξιλάρια από φυσικό πούπουλο χήνας και πούπουλο πάπιας θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε την άνεση που θέλετε. Η Poohy σας προσφέρει την πολυτελή εμπειρία που πάντα θέλατε αλλά ποτέ δεν καταφέρατε να βρείτε.

Κατασκευή τριών θαλάμων για πυκνότητα και απαλότητα μαζί

Τα μαξιλάρια μας περιέχουν μόνο φυσικά γεμίσματα, όπως πολωνικό και γαλλικό πούπουλο χήνας και πάπιας, καθώς και ένα ορισμένο ποσοστό νέων λευκών φτερών. Στη γκάμα μας, θα βρείτε προϊόντα με κατασκευή 3 θαλάμων. Σε αυτό το μοντέλο, το μαξιλάρι αποτελείται από τρεις ξεχωριστούς θαλάμους. Ο μεσαίος θάλαμος είναι γεμάτος με ένα μείγμα από πούπουλα και φτερά, ενώ οι δύο εξωτερικοί θάλαμοι περιέχουν μόνο λεπτό γέμισμα από πούπουλο.
Το πούπουλο έχει πολύ υψηλή πυκνότητα και μεγάλη ισχύς πλήρωσης. Αυτό μας φέρνει τον μέγιστο όγκο και ιδανικό ύψος. Χάρη στην ικανότητά του να συγκρατεί μεγάλη ποσότητα αέρα, το πουπουλένιο γεμίσμα είναι ελαφρύ και εξαιρετικά μαλακό. Για να επιτευχθεί ισορροπία, η γέμιση είναι εμπλουτισμένη με νέα λευκά  κυρτά Super Flexy φτερά. Παρέχουν στήριξη ώστε το ψηλό μαξιλάρι να μην είναι ψηλό μόνο εμφανισιακά.
Οι νυχτερινές εφιδρώσεις στο τριχωτό της κεφαλής είναι σοβαρό πρόβλημα με τα μαξιλάρια με συνθετικά γεμίσματα. Το πούπουλο δεν έχει τέτοια ιδιότητα, γιατί παρέχει εξαιρετική θερμομόνωση. Είναι ένα διαπνέον υλικό που παρέχει την απαραίτητη μόνωση το χειμώνα, αλλά ταυτόχρονα ρυθμίζει την ανταλλαγή θερμότητας και την υγρασία, απομακρύνοντας την υπερβολική υγρασία.
Η φυσική πουπουλένια γέμιση έχει μόνο ένα μειονέκτημα - την ικανότητά της να πιέζει ακόμη και τα πιο στενά ανοίγματα του εξωτερικού υλικού. Οι μέθοδοι παραγωγής μας λύνουν αυτό το πρόβλημα. Χρησιμοποιούμε λεπτά βαμβακερά υφάσματα με πολλές κλωστές(πυκνή σύνθεση) , ταξινομημένα ως downproof, δηλαδή δεν υπάρχει κίνδυνος να βγουν ίνες της γέμισης προς τα έξω.
100% βαμβακερό ύφασμα με ιδιότητες κατά των ακάρεων + τεχνολογία πλήρωσης 3 θαλάμων ισούται με εξαιρετική απαλότητα, ελαφρότητα και καθαριότητα. Κάθε ψηλό μαξιλάρι από τη σειρά προϊόντων μας πληροί τις υψηλότερες απαιτήσεις ποιότητας και ασφάλειας. Τα συστατικά των προϊόντων μας είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με το πρότυπο Oeko Tex 100, class 1 για την απουσία επιβλαβών ουσιών, γεγονός που τα καθιστά κατάλληλα για άτομα με ευαίσθητο δέρμα και μικρά παιδιά.