Επικοινωνήστε μαζί μας: 6909161177
 

Πουπουλένιο πάπλωμα χηνασ

Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)

Πολυτέλεια, υψηλή ποιότητα και μοναδικός ύπνος.

Χαλαρώστε σε αυτό το εξαιρετικά σπάνιο πολωνικό πούπουλο χήνας, τυλιγμένο σε λεπτό και πυκνά ραμμένο βαμβακερό περκάλι, και ο ύπνος σας θα είναι τέλειος.

Το ποιοτικό πούπουλο χήνας είναι το καλύτερο και ελαφρύτερο μονωτικό (φυσικό ή τεχνητό) που γνωρίζει ο άνθρωπος, με εξαίρεση το πούπουλο αγριόπαπια που ονομάζεται EiderDown. Είναι εξαιρετικά ελαστικό και αναπνέει.

Στο Poohy θα βρείτε την τελειότητα με τη μορφή ενός απαλού, ελαφρού και εξαιρετικά άνετου παπλώματος. Η συλλογή μας από πολυτελή παπλώματα από πούπουλο χήνας θα εντυπωσιάσει ακόμη και τους σκεπτικούς. Τα πουπουλένια προϊόντα κατασκευάζονται με υψηλής ποιότητας φυσικό πούπουλο χήνας, που εισάγεται από την Πολωνία με χρήση καινοτόμου τεχνολογίας. Είναι φιλικά προς το περιβάλλον, υποαλλεργικά και πιο άνετα από οτιδήποτε έχετε δει μέχρι τώρα.

Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα του υλικού

Τα παπλώματα πωλούνται συχνά με το όνομα "πουπουλένια", χωρίς στην πραγματικότητα να είναι. Στις περισσότερες περιπτώσεις, χρησιμοποιούνται ελαφριά τεχνητά γεμίσματα, που ονομάζονται έτσι λόγω της ογκώδους χνουδωτής δομής τους.

Ωστόσο, το πούπουλο είναι μια συγκεκριμένη πρώτη ύλη για την οποία οι άνθρωποι γνωρίζουν ελάχιστα. Είναι πολύ διαφορετικό από τα φτερά των πτηνών - τόσο στη δομή όσο και ως προς τις ιδιότητες.

Η κύρια διαφορά μεταξύ του πούπουλου και των φτερών των πτηνών είναι η σκληρότητα των δύο τύπων φτερώματος. Το φτερό έχει μια ευδιάκριτη σκληρή ταινία στη μέση στην οποία συνδέονται οι περονόσποροι τρίχες, ενώ το πουπουλο είναι πολύ λεπτής υφής όπου το πτερύγιο είναι σχεδόν αόρατο. Το πούπουλο καταλαμβάνει ένα μικρό μέρος του φτερώματος των πτηνών. Εμφανίζεται κυρίως στην περιοχή του θώρακα και γύρω από τα πόδια. Δεν είναι τυχαίο ότι κοστίζει περίπου 3-4 φορές περισσότερο από τα φτερά.

Ένα πάπλωμα υψηλής ποιότητας από πούπουλο χήνας είναι λογικά πιο ακριβό από άλλους τύπους παπλωμάτων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που κατασκευάζονται από άλλα φυσικά υλικά όπως το μαλλί και το βαμβάκι.

Η γέμιση από πούπουλα είναι ένα υλικό που είναι δύσκολο να αποκτηθεί, αλλά ταυτόχρονα έχει μοναδικές ιδιότητες και χαρακτηριστικά. Το πουπουλένιο κρεβάτι ήταν πάντα, και θα συνεχίσει να είναι, σύμβολο πολυτέλειας, άνεσης και χλιδής.

Η ελαφρότητα ενός ζεστού παπλώματος από πούπουλο χήνας είναι παροιμιώδης, αλλά ξέρουμε πραγματικά πόσο ελαφρύ είναι αυτό το υλικό;

Τα πουπουλένια παπλώματα αποτελούνται από 90% πουπουλένιο υλικό και μόνο 10% νέα λεπτά φτερά χήνας. Το βάρος της γέμισης είναι μόνο 250g ανά τετραγωνικό μέτρο, που σημαίνει ότι τυλιγμένο σε ένα τέτοιο πάπλωμα, το σώμα σας πρακτικά δεν θα το νιώθει.

Κορυφαίας ποιότητας υλικά και κατασκευή

Η συλλογή μας από ελαφριά παπλώματα χήνας ξεχωρίζει από την πλειοψηφία των τοπικών και εισαγόμενων προϊόντων λόγω της υψηλής ποιότητας υλικών και κατασκευής. Η γέμιση από πούπουλα ινών επιλέγεται προσεκτικά από τους ειδικούς μας. Έχει περάσει από 8 στάδια πλύσης και στη συνέχεια αποστείρωση σε υψηλή θερμοκρασία για να αφαιρεθούν όλα τα οργανικά υπολείμματα και η σκόνη.

Τα παπλώματα μας είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με το πρότυπο Oeko Tex 100, κατηγορίας 1 για την απουσία επιβλαβών ουσιών. Αυτό τα καθιστά κατάλληλα για άτομα με ευαίσθητο δέρμα και μικρά παιδιά. Τα λεπτά φτερά και οι ίνες πούπουλου είναι πυκνά με ισχύ πλήρωσης 700 - 800 cuin. Τα πουπουλένια γεμίσματα με αυτή τη δομή προσφέρουν μεγαλύτερη ποσότητα αέρα για καλύτερη θερμομόνωση.

Η γέμιση είναι τυλιγμένη σε 100% βαμβακερό περκάλι, 280 κλωστών, ταξινομημένο ως αδιάβροχο, πράγμα που σημαίνει ότι είναι αδύνατο ακόμη και τα μικροσκοπικά φτερά να ξετρυπώνουν από τους πόρους του εξωτερικού υφάσματος. Το βαμβακερό υλικό αυξάνει την ποιότητα του παπλώματος πολλές φορές, έχοντας την ιδιότητα να επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει και να αερίζεται.

Το ύφασμα που σχηματίζει το κέλυφος του γεμάτου παπλώματος χήνας είναι πυκνό, αλλά ταυτόχρονα εξαιρετικά ελαφρύ και λεπτό. Η δομή του αποτελεί αποτελεσματικό φράγμα για τα ακάρεα. Τα ακάρεα είναι μικροσκοπικοί μικροοργανισμοί που κατοικούν σε κλινοσκεπάσματα και μαλακά καλύμματα κρεβατιού, συμβάλουν για μεγάλο ποσοστό αλλεργιών και αναπνευστικών προβλημάτων.

Μοναδικά χαρακτηριστικά των προϊόντων μας

Κάθε ελαφρύ πάπλωμα από πούπουλο χήνας, που παράγεται από εμάς, έχει μοναδικά χαρακτηριστικά και ιδιότητες, που δύσκολα θα βρείτε σε άλλα βουλγαρικά και εισαγόμενα προϊόντα. Η τεχνολογία και οι μέθοδοι γέμισης του πουπουλένιο γεμίσματος εξασφαλίζουν υψηλότερη θερμορύθμιση. Αυτό σημαίνει καλύτερη διατήρηση της θερμότητας του σώματος αφαιρώντας την περιττή υγρασία.

Οι υποαλλεργικές ιδιότητες των παπλωμάτων έχουν δοκιμαστεί και αποδειχθεί. Τόσο η γέμιση όσο και τα υφάσματα είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με το πρότυπο Oeko Tex 100, Κλάση 1 για την απουσία επικίνδυνων ουσιών για την υγεία.

Τυλίγοντας τα γύρω από το σώμα σας, δεν θα σας δυσκολέψουν στην αναπνοή, ακόμη και εάν υποφέρετε από αλλεργίες στη σκόνη του σπιτιού ή άλλα αναπνευστικά προβλήματα. Η γέμιση πούπουλων δεν μπορεί να αναπτύξει τις μοναδικές ιδιότητες ενός φυσικού μονωτικού εάν το πάπλωμα δεν έχει κατασκευαστεί σωστά.

Η μετακίνηση των λεπτών χνουδιών και η συμπύκνωσή τους σε ένα σημείο θα ήταν αναπόφευκτη. Γι' αυτό βασιζόμαστε σε μια ειδική κατασκευή με πραγματικούς εσωτερικούς τοίχους τύπου κασέτας. Επιτυγχάνει εκπληκτικό όγκο σε συνδυασμό με απίστευτη ελαφρότητα.

Κάθε ένα από τα ελαφριά παπλώματα από πούπουλο χήνας είναι ένας συνδυασμός εσωτερικών διαφραγμάτων και εξωτερικών άκρων επενδεδυμένων με πασέλι, δίνοντάς του μια σταθερότητα ώστε να μην χαλάει κατά τη διάρκεια του ύπνου και της κίνησης. Η ελαφρότητα συχνά συνδέεται με την ικανότητα των παπλωμάτων να γλιστρούν από το κρεβάτι, αλλά τα προϊόντα που προσφέρουμε είναι ριζικά διαφορετικά. Δημιουργούν απόλυτη άνεση.

Ο κατάλογός μας περιλαμβάνει εξαιρετικές λύσεις για κάθε εποχή. Τα παπλώματα μας χωρίζονται σε πολύ ζεστά, ζεστά, ανοιξιάτικα-φθινοπωρινά και καλοκαιρινά. Διαφέρουν ως προς την ποσοστιαία αναλογία στην ποσότητα του πούπουλου και των φτερών, καθώς και στη δύναμη της γέμισης, που υποδεικνύεται από το μέτρο "cuin". Το βάρος γεμίσματος είναι διαφορετικό για διαφορετικά μεγέθη. Μπορείτε να μάθετε για αυτόν τον δείκτη από τις μεμονωμένες περιγραφές των προϊόντων μας.

Η κατηγορία είναι ένα μέρος για τους λάτρεις της πολυτέλειας, δηλαδή για ανθρώπους που δεν συμβιβάζονται με τίποτα το μέτριο όσον αφορά την προσωπική τους άνεση.

Τι ακριβώς είναι τα παπλώματα με γέμιση από πούπουλα χήνας;

Συχνά τους κρύους μήνες του χειμώνα ονειρευόμαστε τη ζεστή αγκαλιά ενός απαλού και αέρινου παπλώματος από πούπουλο χήνας. Για κάποιους είναι πραγματική επένδυση και για άλλους - προγραμματισμένη αγορά. Και στις δύο περιπτώσεις, οι άνθρωποι γνωρίζουν ελάχιστα για το προϊόν που τους προσφέρει άνεση και ζεστασιά. Γι' αυτό ξεκινήσαμε να σας παρουσιάσουμε τα χαρακτηριστικά των προϊόντων σε αυτήν την ενότητα.

Τα πουπουλένια παπλώματα είναι ενδιαφέροντα ως προς το περιεχόμενο του εσωτερικού τους. Σε ορισμένα προϊόντα, η σύνθεση γέμισης είναι 100% πούπουλο χήνας και σε άλλα έχουμε συνδυασμό 90% πούπουλα και 10% μικρά νέα φτερά. Και στις δύο περιπτώσεις, μιλάμε για προϊόντα πυκνά, αλλά ταυτόχρονα εξαιρετικά ελαφριά.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των ποιοτικών παπλωμάτων από πούπουλο χήνας είναι η ικανότητά τους να συγκρατούν τη θερμότητα ενώ επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει. Η γέμισή τους αποτελείται από μικρές πουπουλένιες ομάδες, δημιουργώντας πολυάριθμους θαλάμους αέρα που συγκρατούν τη θερμότητα. Όσο πιο πολύ πούπουλο χρησιμοποιείται για το γέμισμα ενός παπλώματος, τόσο υψηλότερη είναι η ποιότητα και η τιμή του.

Τα προϊόντα γεμισμένα με πούπουλα δεν έχουν ανάλογο μεταξύ άλλων τύπων κλινοσκεπασμάτων με φυσικά και συνθετικά γεμίσματα. Αυτές οι ιδιότητες οφείλονται στα μοναδικά χαρακτηριστικά και στη δομή του πούπουλου χήνας. Το πούπουλο που συλλέγεται από ειδικά εκτρεφόμενες χήνες είναι ελαστικό, δυνατό, ελαφρύ και με καλή θερμική αγωγιμότητα. Το πούπουλο χήνας διαφέρει από το πούπουλο πάπιας ως προς την υψηλότερη ελαστικότητα, την αντοχή και την μακροζωία.

Χάρη σε αυτές τις ιδιότητες και το μεγαλύτερο πάπλωμα με πούπουλο χήνας 200 x 220 εκ. απλώνεται σωστά στο κρεβάτι, ανακτά τον όγκο του γρηγορότερα μετά τη χρήση και επομένως διατηρεί τη θερμότητα καλύτερα. Η ειδική δομή των μικρών πούπουλων χήνας τους επιτρέπει να συγκρατούν τη μέγιστη ποσότητα αέρα, καθιστώντας τον τέλειο θερμομονωτικό.

Γέμισμα των παπλωμάτων - γιατί είναι σημαντικό;

Τα πουπουλένια παπλώματα μπορούν να γεμιστούν με διαφορετικούς τύπους φτερών πουλιών, γεγονός που επηρεάζει τη ζεστασιά, το βάρος και την τιμή τους. Ανάλογα με τη γέμιση, τα παπλώματα έχουν διαφορετικές ιδιότητες. Αυτές οι ιδιότητες μπορεί να είναι ευνοϊκές για μια ομάδα χρηστών αλλά να μην καλύπτουν τις ανάγκες μιας άλλης.

Τα γεμίσματα στα παπλώματα συνήθως περιλαμβάνουν:

  • 100% πούπουλο. Το πάπλωμα, που έχει γεμιστεί με πούπουλο χήνας, είναι ελαφρύ, απαλό και ζεστό. Διατηρεί καλά τη θερμότητα και παρέχει καλό αερισμό. Τα προϊόντα 100% τείνουν να είναι αρκετά πιο ακριβά.
  • Φτερά. Το φτερό είναι μεγαλύτερο και βαρύτερο από το πούπουλο, αλλά έχει επίσης καλές μονωτικές ιδιότητες και την ικανότητα να διατηρεί τη θερμότητα.
  • Πούπουλο και φτερά. Ο συνδυασμός πούπουλων και φτερών παρέχει μια εξαιρετική ισορροπία μεταξύ ζεστασιάς και πυκνότητας. Ενώ η ελαφρότητα είναι ένα πλεονέκτημα των προϊόντων με πούπουλα, η πυκνότητα δεν είναι λιγότερο σημαντική. Επιτρέπει στο πάπλωμα να διατηρεί τη σωστή θέση στο κρεβάτι και να μην ξεγλιστράει κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Η επιλογή του γεμίσματος εξαρτάται από τις προσωπικές προτιμήσεις του αγοραστή, καθώς και από την τιμή που είναι διατεθειμένος να πληρώσει για ένα πάπλωμα χήνας. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι η ποιότητα των κλινοσκεπασμάτων παίζει τεράστιο ρόλο στον καλό ύπνο και την πλήρη ξεκούραση. Η αγορά οποιουδήποτε από τα προϊόντα μας δεν είναι πολυτέλεια ή ιδιοτροπία, αλλά επένδυση στη δική σας ευημερία.

Ποια είναι η σχέση μεταξύ της ζεστασιάς του παπλώματος και της πυκνότητας του γεμίσματος;

Η ζεστασιά ενός παπλώματος εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της πυκνότητας του γεμίσματος. Γενικά, όσο μεγαλύτερη είναι η πυκνότητα, τόσο πιο ζεστό και βαρύ θα είναι το πάπλωμα. Η πυκνότητα του γεμίσματος καθορίζεται από την ποσότητα χνουδιού ανά τετραγωνικό μέτρο. Όσο πιο πολύ πούπουλο υπάρχει σε ένα τετραγωνικό μέτρο, τόσο μεγαλύτερη είναι η πυκνότητα του γεμίσματος και τόσο πιο ζεστό θα είναι το πάπλωμα.

Η πυκνότητα του γεμίσματος ενός παπλώματος χήνας συνήθως μετριέται σε γραμμάρια ανά τετραγωνικό μέτρο (g/m²). Η μέση πυκνότητα του γεμίσματος για ελαφριά προϊόντα είναι μεταξύ 150 και 300 g/m², ενώ για πιο ζεστά χειμερινά μοντέλα η πυκνότητα γέμισης μπορεί να είναι περίπου 500 g/m² και άνω.

Ποια είναι η αίσθηση των παπλωμάτων από πούπουλα χήνας;

Η αίσθηση της χρήσης παπλωμάτων με γέμιση πούπουλων μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ποιότητα, την πυκνότητα και άλλα χαρακτηριστικά του ίδιου του προϊόντος, καθώς και τις προσωπικές προτιμήσεις του χρήστη. Αν και η αίσθηση της χρήσης πουπουλένιων παπλωμάτων είναι αυστηρά υποκειμενική, υπάρχουν κοινά χαρακτηριστικά που γίνονται αισθητά σε όλους.

Τα παπλώματα γεμισμένα με πούπουλο χήνας είναι απαλά, ελαφριά και μαλακά. Τα πουπουλένια συμπλέγματα δημιουργούν πολλαπλούς θαλάμους αέρα που παγιδεύουν τη θερμότητα και δημιουργούν μια απαλή, χνουδωτή αίσθηση. Ένα από τα χαρακτηριστικά των παπλωμάτων είναι η ικανότητά τους να διατηρούν τη θερμότητα του σώματος ενώ επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει. Δηλαδή το πάπλωμα είναι ζεστό χωρίς να σας υπερθερμαίνει.

Πάνω απ' όλα, το κύριο καθήκον όλων των παπλωμάτων με πούπουλο χήνας είναι να δημιουργήσουν μια αίσθηση άνεσης και θαλπωρής. Μπορούν να είναι αρκετά παχιά και απαλά και εξακολουθούν να παρέχουν ένα απαλό άγγιγμα ανάλαφρο στο δέρμα. Διαθέτουμε προϊόντα κατάλληλα για κάθε εποχή, καθώς και μοντέλα για όλες τις εποχές, ώστε να μην χρειάζεται να χάνετε την απαλή πουπουλένια αγκαλιά του αγαπημένου σας παπλώματος όταν αλλάζουν οι εποχές.

Γιατί το πούπουλο χήνας είναι καλύτερο από άλλα γεμίσματα;

Το πούπουλο χήνας είναι μια ιδανική εναλλακτική λύση σε άλλους τύπους γεμίσματος κλινοσκεπασμάτων, όπως φτερά ή συνθετικά. Το πούπουλο είναι μαλακό και λεπτό και διατηρεί τη θερμότητα πολύ καλά, κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Όταν πρόκειται για ζεστασιά και απαλότητα, το πούπουλο χήνας είναι ο νικητής. Παρόλο που το πάπλωμα σίγουρα θα σας κρατήσει ζεστούς, θα είναι ελαφρύ και εύκολο στη μετακίνηση.

Χάρη στον αέρα στη δομή του πούπουλου, που δημιουργεί ύψος και χώρο, το ζεστό πάπλωμα από πούπουλο χήνας συγκρατεί πολύ καλά τη θερμότητα του σώματος και προσαρμόζεται στο περίγραμμά του, εξασφαλίζοντας μέγιστη άνεση κατά τον ύπνο. Ένα άλλο πλεονέκτημα του είναι η αναπνεύσιμη δομή του.

Συνήθως συνδέουμε τα ζεστά παπλώματα με τον ίδρωτα και την εφίδρωση του δέρματος, αλλά με το φυσικό γέμισμα από πούπουλα, αυτό δεν συμβαίνει. Το υλικό είναι εξαιρετικός θερμορρυθμιστής και έχει την ικανότητα να απομακρύνει αμέσως την υγρασία. Αυτό σημαίνει έναν άνετο βραδινό ύπνο χάρη στη βέλτιστη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος.

Η επένδυση σε ένα ελαφρύ πάπλωμα από πούπουλο χήνας αξίζει τον κόπο για πολλούς λόγους. Αξίζει να το κάνετε αν θέλετε να χαρίσετε στον εαυτό σας μια πολυτελή και περιποιητική εμπειρία ενώ κοιμάστε. Εάν υποφέρετε από κρύα άκρα ή χρειάζεστε επιπλέον ζεστασιά το χειμώνα, δεν χρειάζεται να αρκεστείτε στα φθηνά συνθετικά που υπάρχουν στη τοπική αγορά.

Τα καλής ποιότητας παπλώματα, όπως τα δικά μας αναμφίβολα, θα σας εξυπηρετούν πιστά για πολλά χρόνια. Καθαρίζονται επίσης πιο εύκολα, απαιτώντας τυπική συντήρηση. Τα παπλώματα από πούπουλα χήνας πλένονται στο πλυντήριο και στεγνώνουν, επομένως ξεχάστε το επιπλέον κόστος στο στεγνοκαθαριστήριο.

Τα προϊόντα μας θα σας ανταποδώσουν με άνεση, υγιή ύπνο και άριστη κατάσταση.

Πόσο σημαντική είναι η ποιότητα της παπλωματοθήκης;

Η ποιότητα των υλικών ενός κορυφαίου παπλώματος από πούπουλο χήνας είναι υψίστης σημασίας για διάφορους λόγους, που σχετίζονται κυρίως με την άνεση, την αντοχή και τη συνολική εμπειρία ύπνου. Γνωστό για τις εξαιρετικές μονωτικές του ιδιότητες, το πούπουλο χήνας χρησιμοποιείται ως γέμισμα λόγω της απαράμιλλης ικανότητάς του να παρέχει ζεστασιά χωρίς να προσθέτει βάρος ή όγκο. Χωρίς κάλυμμα υψηλής ποιότητας, ωστόσο, τα πλεονεκτήματα του μπορεί να τεθούν σε κίνδυνο.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του υψηλής ποιότητας εξωτερικού υλικού είναι η ικανότητά του να συγκρατεί σταθερά τη γέμιση. Το καλοφτιαγμένο κάλυμμα είναι ραμμένο από ένα σφιχτά ραμμένο αδιάβροχο ύφασμα "Downproof" που εμποδίζει τη μετατόπιση και τη διαφυγή του πούπουλου, εξασφαλίζοντας ομοιόμορφη κατανομή της ζεστασιάς σε όλο το ελαφρύ πάπλωμα από πούπουλο χήνας. Αυτό όχι μόνο αυξάνει την άνεση, αλλά και παρατείνει τη διάρκεια ζωής του προϊόντος, μειώνοντας την πιθανότητα ανομοιόμορφης φθοράς και σκισίματος.

Επιπλέον, η ποιότητα των παπλωμάτων από πούπουλο χήνας επηρεάζει άμεσα την αναπνοή και τις ιδιότητες απομάκρυνσης της υγρασίας. Το πούπουλο ρυθμίζει τη θερμοκρασία του σώματος φυσικά, επιτρέποντας τη διαφυγή της υπερβολικής θερμότητας και υγρασίας, αποτρέποντας έτσι την υπερθέρμανση και παρέχοντας ένα άνετο περιβάλλον ύπνου.

Ένα υψηλής ποιότητας κάλυμμα από υλικά που αναπνέουν διευκολύνει αυτή τη διαδικασία, προάγοντας τη ροή του αέρα και βελτιώνοντας τη συνολική εμπειρία χρήσης.

Η ανθεκτικότητα του καλύμματος είναι ο βασικός παράγοντος για τη μακροχρόνια ικανοποίηση με την αγορά. Ένα καλό κάλυμμα από ανθεκτικά υλικά με ενισχυμένη ραφή είναι πιο ανθεκτικό στα σκισίματα, τις γρατσουνιές και τη συνολική φθορά. Αυτό διασφαλίζει ότι το πάπλωμα θα είναι σε άριστη κατάσταση για χρόνια, διατηρώντας το πάχος και τις μονωτικές του ιδιότητες ακόμα και μετά από επαναλαμβανόμενη χρήση και πλύσιμο.

100% λευκό βαμβακερό περκάλι - το καλυτερο κάλυμμα για το πούπουλο

Ένας απο τους κυρίους λογούς λόγος για να επιλέξετε τα ελαφριά παπλώματα από πούπουλο χήνας είναι η υψηλή ποιότητα του εξωτερικού τους κελύφους. Καλύμματα με δομή τύπου "Κασέτα" είναι φτιαγμένα από 100% βαμβακερό περκάλι, ταξινομημένο ως "Downproof", που σημαίνει ότι δεν χάνει το γέμισμα. Το ύφασμα είναι εξαιρετικά πυκνό (280 κλωστές ανά τ.εκ.), αλλά ταυτόχρονα εξαιρετικά απαλό και ελαφρύ.

Όσον αφορά την επιλογή του υφάσματος για ένα πάπλωμα υψηλής ποιότητας από πούπουλο χήνας, το βαμβακερό περκάλι ξεχωρίζει ως η σωστή επιλογή με τα πολλά πλεονεκτήματά του. Το περκάλι είναι ένα σφιχτά ραμμένο ύφασμα με διαφανές, ματ φινίρισμα, που χαρακτηρίζεται από λεία υφή και δομή που αναπνέει. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους το βαμβακερό περκάλι είναι ιδανικό για παπλώματα:

  • Κυκλοφορία αέρα. Το βαμβάκι σε όλες τις ποικιλίες του είναι ένα εξαιρετικά αναπνεύσιμο υλικό που επιτρέπει στον αέρα να κυκλοφορεί ελεύθερα. Βοηθάει τη βέλτιστη ροή του αέρα και βοηθά στη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος, διατηρώντας τη βέλτιστη άνεση όλη τη νύχτα.
  • Αντοχή. Το περκάλι με το οποίο είναι καλυμμένο κάθε διπλό και μονό πάπλωμα από πούπουλο χήνας είναι γνωστό για τη δύναμη και την αντοχή του στο τσαλάκωμα. Χάρη στο κάλυμμα, το πάπλωμα γίνεται κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Το σφιχτά ραμμένο ύφασμα διατηρεί την ποιότητα του πλυσίματος μετά το πλύσιμο.
  • Απαλότητα: Παρά την παχιά υφή του, το βαμβακερό περκάλι είναι εξαιρετικά μαλακό και απαλό στην υφή. Με κάθε πλύσιμο του άνετου παπλώματος από πούπουλα χήνας, το υλικό θα γίνεται ακόμα πιο απαλό, προσφέροντας μια πολυτελή εμπειρία ύπνου.

Το περκάλι είναι ένα ύφασμα από 100% βαμβάκι που δεν απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα. Η γέμιση από λεπτό χνούδι είναι ο παράγοντας με τον οποίο πρέπει να εξετάσετε το καθάρισμα. Τα καλύμματα των πολυτελών προϊόντων μας περνούν από κάθε πλύσιμο χωρίς να χάνουν το σχήμα και τη δομή τους. Επιλέγοντας τα κορυφαία παπλώματα από πούπουλο χήνας σε τιμές ευκαιρίας, εγγυάστε στον εαυτό σας άνεση, πλήρη ξεκούραση και μια ευχάριστη εμπειρία τόσο για το σώμα όσο και για την ψυχή.