Επικοινωνήστε μαζί μας: 6909161177
 

Πουπουλενια μαξιλαρια

Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)

Η επένδυση σε ποιοτικά πουπουλένια μαξιλάρια με φυσική γέμιση δίνει εγγύηση για έναν ήρεμο και άνετο ύπνο για όλη την οικογένεια. Η εξαιρετική συλλογή μας είναι μια εξαιρετική προσφορά τόσο για τους απλούς χρήστες όσο και για τους ιδιοκτήτες πολυτελών ξενοδοχείων. Χαρίστε στον εαυτό σας μια απαλότητα που δεν μπορεί να συγκριθεί με οτιδήποτε έχετε δοκιμάσει στο παρελθόν.

Γέμιση από φυσικά υλικά υψηλών προδιαγραφών

Η ποιότητα ενός μαξιλαριού, καθώς και η αντοχή του, καθορίζονται από την γέμιση. Τα γεμίσματα αυτού του τύπου κλινοστρωμνής χωρίζονται σε δύο τύπους - φυσικά και συνθετικά. Δεν χρειάζεται να επισημάνουμε την ανωτερότητα των μαξιλαριών με φυσική γέμιση. Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται με προσεκτικά επιλεγμένο πολωνικό και γαλλικό πούπουλο χήνας και πάπιας , και σε ορισμένα μοντέλα η γέμιση περιλαμβάνει ένα ορισμένο ποσοστό νέων λεπτών φτερών.

Το πούπουλο είναι ένα από τα πιο ζεστά υλικά, αλλά μην νομίζετε ότι ακτινοβολεί σταθερή ζεστή και ιδρώνει το δέρμα. Είναι ένας εξαιρετικός μονωτήρας, που διαθέτει την ιδιότητα να ρυθμίζει τόσο τη μεταφορά θερμότητας όσο και την υγρασία. Αυτό σημαίνει ότι το πουπουλένιο μαξιλάρι διατηρεί τη βέλτιστη θερμοκρασία, αφαιρώντας ταυτόχρονα την υπερβολική υγρασία προς τα έξω. Αυτό εξαλείφει τον κίνδυνο εφίδρωσης του πίσω μέρος του κεφαλή και βλάβης των μαλλιών.

Τα πουπουλένια μαξιλάρια μας ως επί το πλείστον έχουν σχεδιασμό 3 θαλάμων. Οι τρεις θάλαμοι έχουν διαφορετικό περιεχόμενο και τα γεμίσματα κατανέμονται συνήθως ως εξής - δύο εξωτερικοί θάλαμοι με πούπουλα για τέλεια απαλότητα και πυρήνας από πούπουλα και φτερά - για άνετη στήριξη της κεφαλής. Σε συνδυασμό με τη γέμιση, για μια πραγματικά πολυτελή εμπειρία, έχουμε συμπεριλάβει και καλύμματα επένδυσης από λεπτό βαμβάκι περκάλι.

Τα βαμβακερά υφάσματα που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των καλυμμάτων έχουν μια πολύ πυκνή και ανθεκτική ύφανση τύπου λητώ. Ταξινομούνται ως αδιάβροχα - τα υφάσματα δεν αφήνουν ούτε τα μικρότερα και λεπτότερα φτερά να βγουν. Το περκάλι λειτουργεί ως φράγμα για τα ακάρεα σκόνης, καθιστώντας το κατάλληλο για άτομα με αλλεργίες σε οικιακή σκόνη και μικρά παιδιά.

Εάν είστε έτοιμοι να απολαύσετε απίστευτη ευδαιμονία, περιποιηθείτε τον εαυτό σας με ένα εξαιρετικά μαλακό και άνετο πουπουλένιο μαξιλάρι από τη συλλογή μας. Τα προϊόντα μάρκας Poohy είναι τα καλύτερα στην τοπική αγορά. Παράγονται στη Βουλγαρία με υψηλής ποιότητας ευρωπαϊκά υλικά και με τη βοήθεια σύγχρονων τεχνολογιών, πληρούν τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας και ασφάλειας.

Μοναδική κατασκευή 3 θαλάμων

Τα μαξιλάρια με πούπουλο χήνας και φτερά τριών θαλάμων προσφέρουν έναν μοναδικό συνδυασμό απίστευτης άνεσης, αξιόπιστης υποστήριξης και ανθεκτικότητας, καθιστώντας μια δημοφιλή επιλογή μεταξύ των ανθρώπων που αναζητούν κλινοσκεπάσματα και αξεσουάρ υψηλής ποιότητας. Τα μαξιλάρια τριών θαλάμων διακρίνονται από τον ειδικό σχεδιασμό τους, ο οποίος παρέχει πολλά οφέλη και απαλή φροντίδα για ένα ευρύ φάσμα χρηστών.

Στο πυρήνα του μαξιλαριού πούπουλο χήνας τριών θαλάμων και φτερού είναι η συγκεκριμένη δομή τριών στρωμάτων. Ο εσωτερικός θάλαμος είναι γεμάτος με φτερά που είναι πυκνότερα, δημιουργώντας έναν άκαμπτο πυρήνα που προσφέρει σημαντική στήριξη. Το εσωτερικό στρώμα των φτερών βοηθά στη διατήρηση του σχήματος του μαξιλαριού και εξασφαλίζει ότι μπορεί να στηρίξει επαρκώς το κεφάλι και το λαιμό, εμποδίζοντας την υποχώρησή του με την πάροδο του χρόνου.

Και στις δύο πλευρές του πυρήνα από φτερά υπάρχουν δύο εξωτερικοί θάλαμοι γεμάτοι με πούπουλο χήνας . Το πούπουλο χήνας είναι γνωστό για την εξαιρετική απαλότητα και τις μονωτικές του ιδιότητες, δημιουργώντας απαλή και πολυτελή αίσθηση στην επιφάνεια του μαξιλαριού. Ο εξωτερικός σχεδιασμός δύο στρωμάτων εξασφαλίζει ότι ενώ τα φτερά στη μέση παρέχουν την απαραίτητη στήριξη, το πούπουλο και στις δύο εξωτερικές πλευρές προσφέρει μια μαλακή, άνετη επιφάνεια για το κρεβάτι.

Βασικά πλεονεκτήματα

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα αυτών των ποιοτικών πουπουλένια μαξιλάρια είναι η προσαρμοστικότητά τους σε διαφορετικές θέσεις ύπνου. Για όσους κοιμούνται ανάσκελα, ο σκληρός εσωτερικός θάλαμος παρέχει την απαραίτητη στήριξη που κρατά το κεφάλι και τον αυχένα ευθυγραμμισμένα με τη σπονδυλική στήλη. Με αυτόν τον τρόπο, το μαξιλάρι βάζει τέλος στο ξύπνημα με πόνο στον αυχένα και δυσκαμψία.

Για τους κοιμούνται στο πλάι, η δομή του μαξιλαριού εξασφαλίζει ότι το κεφάλι υποστηρίζεται σε κατάλληλο ύψος, το οποίο βοηθά επίσης στην ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης και μειώνει την πίεση στους ώμους. Ακόμα και όσοι κοιμούνται μπρούμυτα και συνήθως χρειάζονται ένα μαλακότερο, λεπτότερο μαξιλάρι μπορούν να βρουν άνεση στα προϊόντα μας χάρη στο ρυθμιζόμενο ύψος που παρέχεται από τους γεμάτους πούπουλο εξωτερικούς θαλάμους.

Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα των μαξιλαριών της σειράς Double είναι η αντοχή και η ανθεκτικότητας τους. Τα υψηλής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούνται είναι γνωστά για την αντοχή τους στη φθορά και τη συμπίεση. Με σωστή φροντίδα, η οποία περιλαμβάνει τακτική χαλάρωση και περιοδικό επαγγελματικό καθαρισμό, μπορούν να διατηρήσουν τον όγκο και τις υποστηρικτικές τους ιδιότητες για πολλά χρόνια. Είναι μια επένδυση που αξίζει να κάνετε.

Έκτος αυτό , ο σχεδιασμός μαξιλαριών τριών θαλάμων βοηθά στην πρόληψη της διαφυγής φτερών, η οποία μπορεί να είναι ένα ενοχλητικό πρόβλημα με μοντέλα ενός θαλάμου γεμάτα με φτερά. Ο σχεδιασμός τριών θαλάμων ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο διαφυγής φτερών μέσω της μαξιλαροθήκης, βελτιώνοντας την άνεση και παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Τα μαξιλάρια με πούπουλο χήνας και φτερών είναι κατάλληλα για όλους όσους προτιμούν φυσικά και υποαλλεργικά υλικά στο κρεβάτι τους. Το πούπουλο χήνας και τα φτερά είναι φυσικά υλικά που προσφέρουν καλό αερισμό και ρύθμιση της θερμοκρασίας, καθιστώντας τα κατάλληλα για χρήση όλο το χρόνο.

Τα υψηλής ποιότητας γεμίσματα απο πούπουλο και φτερά θεωρούνται υποαλλεργικά επειδή έχουν υποβληθεί σε πολλαπλά στάδια καθαρισμού και απολύμανσης. Η επεξεργασία πολλαπλών σταδίων της γέμισης μειώνει την πιθανότητα αλλεργικών αντιδράσεων, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει σοβαρό πρόβλημα με τα συνθετικά γεμίσματα. Ταυτόχρονα, τα φυσικά πουπουλένια μαξιλάρια μας διατίθενται σε πολύ λογικές τιμές.