Επικοινωνήστε μαζί μας: 6909161177
 

Πραγματικά πολυτελή μαξιλάρι από πούπουλο

Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)

Στην πολυτέλεια βρίσκεται η δύναμη του φυσικού πούπουλο. Κάνει το μαξιλάρι πραγματικά πολυτελές.

Πόσο συχνά ξυπνάτε με κακή διάθεση, στερείστε τον ύπνο και με δυσάρεστες αισθήσεις στην πλάτη ή το λαιμό σας; Εάν δεν έχετε τέτοια παράπονα, τότε αυτό σημαίνει ότι έχετε φροντίσει για την υγεία σας και μπορείτε να απολαύσετε έναν καλό ύπνο με ευχαρίστηση. Ωστόσο, εάν όλα τα παραπάνω σας είναι οδυνηρά οικεία, πρέπει να κάνετε επειγόντως μια αλλαγή. Ξεκινήστε με ένα από τα πολυτελή μαξιλάρια μας.

Κατάλληλο μαξιλάρι για κάθε δραστηριότητα

Μην υποτιμάτε το πολυτελές και άνετο μαξιλάρι, το οποίο, μεταξύ άλλων, πρέπει να είναι ανάλογη με τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Όσο και να προσπαθείτε να ακολουθείτε κάποιο τρόπο που διαχωρίζει την εργασία από την ξεκούραση και τη διασκέδαση, δύσκολα πετυχαίνετε 100 τοις εκατό. Η αλήθεια είναι ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι περνούν όλο και περισσότερο χρόνο στο κρεβάτι με τηλέφωνο, φορητό υπολογιστή ή βλέποντας τηλεόραση.

Είναι σαφές ότι κανείς δεν θα στερηθεί τις ευκαιρίες των τεχνολογικών καινοτομιών. Αντίθετα, η χρήση διαφορετικών συσκευών δημιουργεί έναν άλλο τύπο δραστηριότητας που απαιτεί από το μαξιλάρι να παρέχει ξεκούραση για τα χέρια και την πλάτη χωρίς να τους ασκεί πρόσθετη πίεση. Διαφορετικά, θα αναρωτιέστε από πού προέρχεται αυτός ο καθημερινός πονοκέφαλος και γιατί χάνετε συνεχώς τη συγκέντρωσή σας.

Τι κάνει ένα μαξιλάρι όχι μόνο καλό, αλλά πολυτελές

Υπάρχουν πολλά προϊόντα που κάνουν την κρεβατοκάμαρα ένα αγαπημένο μέρος για ύπνο και χαλάρωση. Τα μαξιλάρια απολαμβάνουν επίσης μια μεγάλη ποικιλία τύπων και μεγεθών. Μεταξύ αυτών υπάρχουν εκείνοι που λέμε ότι είναι καλοί, άλλοι που κάνουν καλή δουλειά, αλλά υπάρχουν και μερικοί που είναι σε θέση να μετατρέψουν το χρόνο για ύπνο και ξεκούραση σε πραγματική ευχαρίστηση. Τα αποκαλούμε πολυτελή.

Ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης μεταξύ των μαξιλαριών όταν μιλάμε για πραγματική πολυτέλεια είναι εκείνοι με υψηλή περιεκτικότητα σε πούπουλο – 100% πούπουλο πάπιας ή χήνας ή 90% πούπουλο χήνας . Προσαρμόζονται τέλεια στις καμπύλες και το βάρος του σώματος, προσφέρουν άνεση και την καλύτερη δυνατή ισορροπία μεταξύ ασφαλούς στήριξης και απαλότητας. Όταν το πουπουλένιο μαξιλάρι είναι υψηλής ποιότητας και κατασκευασμένο με ειδική τεχνολογία, αναπνέει, δεν συγκρατεί την υγρασία και αμέσως μετά το άγγιγμα επαναφέρει το αρχικό του σχήμα.

Αν νομίζετε ότι αυτό εξαντλεί όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε ένα πολυτελές μαξιλάρι, κάνετε λάθος. Δεν έχετε αποφασίσει ακόμα ποιο είναι δικό σας. Υπάρχει μια σημαντική διαφορά μεταξύ ενός τελείως πουπουλένιων μαξιλάρι και ενός σε συνδυασμό πούπουλων και φτερών, εξίσου σημαντική και σε ποια αναλογία υπάρχουν στο γέμισμα. Εάν θέλετε το μαξιλάρι να είναι πιο μαλακό, θα πρέπει να επικρατήσει το πούπουλο σε αυτό.

Εκείνοι για τους οποίους ένα ωραίο μαξιλάρι σημαίνει μια πιο σκληρό θα πρέπει να ψάξουν για ένα με περισσότερα φτερά. Παίζει το ρόλο της καλής συντήρησης πολύ περισσότερο από ό, τι τελείως πουπουλένιο . Ταυτόχρονα, είναι πυκνότερο και βάζετε λιγότερο. Το μυστικό είναι στον επιδέξιο συνδυασμό πούπουλων και φτερών. Στην Poohy, γνωρίζουμε πώς να δημιουργούμε προϊόντα που ανταποκρίνονται στις διαφορετικές επιθυμίες και συνήθειες κάθε πελάτη.

Πώς να επιλέξετε ένα πουπουλένιο μαξιλάρι μόνο για εσάς

Υπάρχουν μαξιλάρια που δημιουργούν την αίσθηση του ύπνου σε ένα πολυτελές σύννεφο. Τέτοια είναι τα δικά μας, φτιαγμένα εξ ολοκλήρου από καθαρό πούπουλο χήνας με υψηλή δύναμη πλήρωσης Εκτός από το γεγονός ότι θα απολαύσετε απαλή απαλότητα μαζί τους για μια ζωή, είναι υποαλλεργικά και εξαιρετικά εύκολο να διατηρηθούν ακόμη και στο σπίτι.

Εάν θέλετε τόσο ασφαλή στήριξη όσο και απαλότητα, τότε δώστε προσοχή στα μαξιλάρια 3 θαλάμων με φυσικό πούπουλο. Η ειδική κατασκευή τους συνδυάζει την ευάερη απαλότητα του πούπουλου και τη υποστηρικτική στήριξης των φτερών. Δεν είναι τυχαίο ότι τα φημισμένα ξενοδοχεία αναζητούν ακριβώς ένα τέτοιο μαξιλάρι - ένα πολυτελές μαξιλάρι που θα στηρίξει το κεφάλι, θα ανακουφίσει την ένταση από τους ώμους, αλλά ταυτόχρονα θα είναι μαλακό, πουπουλένιο και θα διατηρήσει το σχήμα του.

Υπάρχει ένα ακόμη πράγμα που είναι εξαιρετικά σημαντικό όταν επιλέγετε ένα άνετο μαξιλάρι. Για να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει το τέλειο πουπουλένιο μαξιλάρι, σκεφτείτε ποια είναι η αγαπημένη σας θέση ύπνου. Εάν προτιμάτε να κοιμηθείτε μπρούμυτα, αποφύγετε τα ψηλά και σκληρά μαξιλάρια για να προστατεύσετε τη σπονδυλική σας στήλη από τον πόνο. Δοκιμάστε ένα χαμηλότερο, επίπεδο και μαλακό μαξιλάρι.

Αν σας αρέσει να κοιμάστε στο πλάι, χρειάζεστε ένα πιο σταθερό και ψηλότερο μαξιλάρι. Θα πρέπει να σας δώσει αρκετή ασφαλή υποστήριξη, ακολουθώντας τις φυσικές καμπύλες των ώμων, του λαιμού και του κεφαλιού. Ένα μαξιλάρι μεσαίας σκληρότητας και ύψους συνιστάται για άτομα που κοιμούνται κυρίως ανάσκελα. Αυτό θα τους προστατεύσει από δυσάρεστες κράμπες και δυσφορία. Τι άλλο πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αγοράζετε ένα πουπουλένιο μαξιλάρι, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Βεβαιωθείτε για την ποιότητα του προϊόντος πριν αγοράσετε

Μόλις βρείτε το κατάλληλο πουπουλένιο μαξιλάρι, να είστε σίγουροι ότι έχετε φροντίσει την υγεία σας και ότι θα ξυπνήσετε ξεκούραστοι το πρωί. Ωστόσο, για να συνεχίσετε να απολαμβάνετε την πολυτελή εμπειρία, πρέπει να γνωρίζετε ότι η συντήρηση είναι απαραίτητη και η σωστή μεταχείριση των προϊόντων ύπνου, συμπεριλαμβανομένων των μαξιλαριών, είναι κάτι που πρέπει να συμπεριλάβετε συνεχώς στο πρόγραμμά σας.

Εξετάστε προσεκτικά τη μαξιλαροθήκη. Δεν νομίζετε ότι είναι ασήμαντο και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρώτο που συναντάτε χωρίς να γνωρίζετε ποιο είναι το ύφασμα του. Θα ήταν περισσότερο από ακατάλληλο να ξοδέψετε χρήματα σε ένα πολυτελές μαξιλάρι και να το βάλετε σε μια μαξιλαροθήκη χαμηλής ποιότητας. Εμπιστευτείτε τα φυσικά υλικά εάν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την αναπνεύσιμη λειτουργία του πούπουλου και επίσης να την ενισχύσετε.

Στην Poohy, γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι το κάλυμμα του πούπουλου , γι 'αυτό χρησιμοποιούμε υφάσματα που δημιουργούνται ειδικά για τη λεπτή γέμιση πούπουλων και φτερών. Τα υφάσματα είναι υψηλής πυκνότητας και υφασμένα έτσι ώστε το λεπτό πούπουλο και τα φτερά να μην βγαίνουν. Τα υψηλής ποιότητας βαμβακερά υφάσματα, εκτός από την παροχή της απαραίτητης άνεσης, προστατεύουν από τη σκόνη και τα ακάρεα .

Τα υφάσματα μας είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με το πρότυπο Oeko Tex 100, class 1 για την απουσία βλαβερών ουσιών. Αυτό τα καθιστά κατάλληλα τόσο για μικρά παιδιά όσο και για άτομα με ευαίσθητο δέρμα. Είναι εξίσου ελαφριά και ευάερα με το πουπουλένιο γέμισμα σε αυτά. Δεν υπάρχει τρόπος να είστε σίγουροι για την ποιότητα του προϊόντος εάν δεν είστε επαρκώς ενημερωμένοι για όλα τα προϊόντα και τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται σε αυτό.

Εξίσου μαλακό και απαλό ακόμα και μετά από μακρά χρήση

Είναι εύκολο να φροντίσετε τα πολυτελή πουπουλένια μαξιλάρια σας. Απλά ακολουθήστε τις οδηγίες που συνοδεύουν κάθε προϊόν μας. Οι συστάσεις για σωστό πλύσιμο και στέγνωμα μπορούν να διαβαστούν συνοπτικά εδώ. Εάν κρίνετε ότι δεν έχετε αρκετό χρόνο ή δεν θέλετε να ασχοληθείτε με τη συντήρηση στο σπίτι, αναζητήστε τις υπηρεσίες ενός εξειδικευμένου καθαριστηρίου κοντά σας.

Τα μαξιλάρια πάπιας ή χήνας έχουν ένα άλλο κρυφό πλεονέκτημα. Θα καταλάβετε μόνοι σας πόσο χρήσιμο είναι όταν πρέπει να τα αποθηκεύσετε. Χωρίς ανησυχία, μπορείτε να τα αποθηκεύσετε σε πλαστική σακούλα αποθήκευσης με κενό αέρος και να τα τοποθετήσετε κάπου όπου δεν θα σας ενοχλούν. Χρειάζονται ένα πολύ μικρό μέρος και όταν αποφασίσετε να τα χρησιμοποιήσετε ξανά, θα πάρουν αμέσως το αρχικό τους σχήμα και απαλότητας.

Εάν δεν είστε σίγουροι ποιο ακριβώς είναι το προϊόν σας, μπορείτε πάντα να εμπιστευτείτε την εγγύηση "Comfort". Περιλαμβάνει μια περίοδο 30 νύχτες, μετά την οποία εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά, θα σας επιστρέψουμε ολόκληρο το ποσό. Ρωτήστε μας επίσης για την εγγύηση "Comfort+". Εάν την εκμεταλλευτείτε, θα έχετε την ευκαιρία να μας ζητήσετε να αλλάξουμε την πυκνότητα του μαξιλαριού σας μία φορά μέσα σε 1 χρόνο. Μπορείτε επίσης να συμβουλευτείτε τους ειδικούς μας ανά πάσα στιγμή, θα χαρούν να σας βοηθήσουν στην επιλογή σας.