Επικοινωνήστε μαζί μας: 6909161177
 

Παιδικά και βρεφικά παπλώματα

Εμφάνιση 1 έως 3 από 3 (1 Σελ.)

Ένας καλός ύπνος είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στο παιδί σας μετά από μια δραστήρια μέρα

Όλα τα παιδικά παπλώματα Poohy είναι κατασκευασμένα από 100% φυσικά υλικά με μοναδικές ιδιότητες όσον αφορά τη μόνωση και την απορρόφηση του ιδρώτα. Είναι γεμισμένα με νέο σούπερ αγνό γαλλικό πούπουλο πάπιας με ισχύ πλήρωσης 650 cuin υψηλής ποιότητας και το κάλυμμα τους είναι 100% βαμβακερό ύφασμα.
Επιλέγοντας παπλώματα και μαξιλάρια με φυσικό γέμισμα και κάλυμμα με πυκνή σύνθεση, δίνετε στα ακάρεα της σκόνης τις χειρότερες δυνατές συνθήκες ανάπτυξης και κάνετε το καλύτερο για τα παιδιά σας.
Ασφάλεια παιδιών: δεν πουλάμε ούτε συνιστούμε τη χρήση των παιδικών μας παπλωμάτων για μωρά κάτω των 12 μηνών
Η κατηγορία Παιδί και Μωρό δημιουργήθηκε για τους πιο μικρούς και αγαπημένους πελάτες μας. Περιέχει εξαιρετικά ελαφριά, ζεστά και άνετα παιδικά παπλώματα. Το παιδί σας αξίζει την αφράτη ζεστή αγκαλιά για την οποία έχουμε εργαστεί σκληρά. Έχουμε επιλέξει τα καλύτερα υλικά και τις κατάλληλες μεθόδους παραγωγής.

100% φυσικό προϊόν

Τα παπλώματα που προσφέρει η  αγορά σήμερα χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες - φυσικά και τεχνητά. Δεν υπάρχει σχεδόν κανένα άτομο στο οποίο να μην είναι εξαιρετικά σαφές ότι το φυσικό προϊόν έχει πλεονέκτημα σε όλους τους σημαντικούς δείκτες. Ειδικά όταν πρόκειται για τα παιδιά μας, για τα οποία θέλουμε πάντα το καλύτερο. Η πολυτέλεια  ενός πουπουλένιου παπλώματος είναι αδιαμφισβήτητη.
Τα παιδικά μας παπλώματα είναι κατασκευασμένα από φυσικά υλικά. Οι γεμίσεις παπλώματος αποτελούνται από 90% νέο γαλλικό πούπουλο πάπιας υψηλής ποιότητας. Το υπόλοιπο 10% είναι προσεκτικά επιλεγμένα νέα φτερά Super Flexy. Το πούπουλο που χρησιμοποιείται για να γεμίσουμε τα βρεφικά μας παπλώματα είναι άριστης ποιότητας και εξαιρετικής απόδοσης.
Τα εξωτερικά υφάσματα - τα καλύμματα - είναι υφασμένα από καθαρό βαμβάκι υψηλής ποιότητας. Το βαμβάκι είναι επίσης μια φυσική (φυτική) πρώτη ύλη, με ιδιότητες που δεν έχουν οι συνθετικές ίνες. Δεν ερεθίζει το ευαίσθητο δέρμα των παιδιών, αλλά δημιουργεί μόνο μια ευχάριστη αίσθηση στην αφή. Επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει και να αερίζεται ενώ απορροφά την υπερβολική υγρασία.

Γιατί το γέμισμα από πούπουλα είναι καλύτερο από όλα τα υπόλοιπα υλικά

Τα φυσικά πουπουλένια γεμίσματα είναι αναντικατάστατα από άποψη θερμικών και μονωτικών ιδιοτήτων. Το πούπουλο είναι ένα εξαιρετικά ζεστό υλικό, αλλά χάρη στη συγκεκριμένη δομή του, είναι κατάλληλο για να γεμίσει όχι μόνο χειμερινές, αλλά και καλοκαιρινές παιδικές κουβέρτες. Η δομή του μοιάζει με πολλές τρίχες διατεταγμένες σε ένα σύμπλεγμα, σχηματίζοντας πυκνές ζώνες όπου συγκρατείται ο αέρας.
Η ικανότητα του πούπουλου να απορροφά και να συγκρατεί τον αέρα κάνει τα παπλώματα  τόσο αφράτα, απαλά και ευάερα, αλλά ταυτόχρονα ευχάριστα ζεστά και άνετα. Τα πουπουλένια γεμίσματα είναι ένας εξαιρετικός θερμορρυθμιστής, συμβάλλουν  στη διατήρηση της βέλτιστης θερμοκρασίας του σώματος κατά τη διάρκεια του ύπνου. Το αφράτο υλικό ρυθμίζει την ανταλλαγή θερμότητας και την υγρασία, διώχνοντας την υπερβολική υγρασία προς τα έξω.
Τα παιδιά είναι συνεχώς ενεργά, ακόμη και όταν κοιμούνται. Σε αυτά οι νυχτερινές εφιδρώσεις είναι συχνότερες από ό,τι στους ενήλικες, γι' αυτό είναι σημαντικό με τι τα σκεπάζουμε όταν ξεκουράζονται. Τα συνθετικά παιδικά και βρεφικά παπλώματα, ακόμη και υψηλής ποιότητας, δεν είναι σε θέση να προσφέρουν την άνεση των πουπουλένιων παπλωμάτων.

Ποιος είναι ο ρόλος των φτερών

Τα μικροσκοπικά λευκά φτερά πάπιας καταλαμβάνουν έως και το 10% της σύνθεσης των πολυτελών παιδικών παπλωμάτων όλων των μεγεθών μας. Η παρουσία τους είναι σημαντική για το παιδικό κρεβάτι, γιατί χωρίς επαρκή ποσότητα φτερών δεν μπορεί να επιτευχθεί η απαραίτητη πυκνότητα και το βέλτιστο βάρος του προϊόντος.
Τα φτερά είναι ενσωματωμένα τόσο στα παπλώματα όσο και στα μαξιλάρια για να εξασφαλίσουν μέγιστη άνεση. Η δομή του πούπουλου παρέχει καλή μόνωση και κυκλοφορία αέρα, αλλά χωρίς το πρόσθετο βάρος των φτερών, τα παπλώματα θα πέφτουν και θα μετακινούνται. Η επιλογή είναι ατομική, αλλά τα πιο βαριά παπλώματα είναι κατάλληλα για παιδάκια με ανήσυχο ύπνο.
Δεδομένου ότι το πούπουλο ανατρέφεται στα τα πουλιά σε εντελώς διαφορετικές συνθήκες από αυτές που θεωρούμε κατάλληλες για τα παιδιά μας, οι διαδικασίες της επεξεργασίας  για την επίτευξη της απαραίτητης καθαριότητας έχουν μεγάλη σημασία. Το πούπουλο πάπιας που χρησιμοποιείται για το γέμισμα των παιδικών παπλωμάτων πλένεται 8 φορές και στη συνέχεια υποβάλλεται σε αποστείρωση σε υψηλή θερμοκρασία για να αφαιρεθούν εντελώς πιθανά οργανικά υπολείμματα και σκόνη.
Η καθαριότητα είναι πολύ σημαντική για την αποφυγή αλλεργικών αντιδράσεων όταν έχουμε ένα φυσικό υλικό στα πιο ευαίσθητα παιδιά. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και το απόλυτα καθαρό πούπουλο δεν πρέπει να έρχεται σε άμεση επαφή με τα παιδιά μας. Ωστόσο, αυτό το υλικό, λόγω της μικροσκοπικής δομής του, έχει το μειονέκτημα να περνάει μέσα από τις μικρές τρύπες του εξωτερικού υλικού του καλύμματος της παιδικής κουβέρτας.
Η εισπνοή των μικροσκοπικών χνουδιών του πούπουλου και των φτερών, καθώς και η προσκόλλησή τους στο δέρμα, μπορεί να προκαλέσουν αλλεργίες. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιούμε ειδικά βαμβακερά υφάσματα (περκάλι) με πολύ πυκνή σύνθεση τα οποία είναι αδιαπέραστα - δεν επιτρέπουν να βγει ούτε το γέμισμα ούτε τα ακάρεα. Τα παπλώματα μας - όχι μόνο τα παιδικά - είναι ένα υποαλλεργικό και φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν.
Εάν το αγαπημένο σας πλάσμα υποφέρει από αλλεργία στην οικιακή σκόνη, το μόνο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να εξασφαλίσετε έναν ήσυχο ύπνο και ελεύθερη αναπνοή είναι να του δώσετε ένα ελαφρύ και λεπτό παιδικό πάπλωμα. Οι ιδιότητές του κατά των ακάρεων έχουν δοκιμαστεί και αποδειχθεί. Το περκάλι με πάνω από 200 κλωστές δρα ως αποτελεσματικός φραγμός κατά των μικροοργανισμών που προκαλούν ασθένειες.
Δεν πρόκειται απλώς για κενούς ισχυρισμούς, αλλά για ένα γεγονός που επιβεβαιώνεται από τις υποχρεωτικές δοκιμές, βάσει των οποίων κάθε παιδικό και βρεφικό πάπλωμα από τη συλλογή μας είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με το πρότυπο Oeko Tex 100, κλάσης 1 για την απουσία επιβλαβών ουσιών. Όχι μόνο τα γεμίσματα, αλλά και τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των εξωτερικών καλυμμάτων πληρούν τις απαιτήσεις του προτύπου.

Τι προσφέρουμε στους στοργικούς γονείς

Η κατηγορία περιλαμβάνει ποικιλία από παιδικά παπλώματα σε αποκλειστικές τιμές. Κατασκευάζονται σε διάφορα μεγέθη για να καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών όλων των ηλικιών. Η κατασκευή των προϊόντων είναι διαμορφωμένη με τρόπο που επιτρέπει τον διαχωρισμό πολλαπλών εσωτερικών θαλάμων. Με αυτόν τον τρόπο διατηρείται το πούπουλο στη θέση του και δεν χάνεται την απαλότητα και η αφρατότητα.
Οι γονείς που θέλουν να δώσουν πολυτέλεια και άνεση στα παιδιά τους μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε βρεφικά παπλώματα και  για μεγαλύτερα παιδιά, σχεδιασμένα για τις διαφορετικές εποχές. Έχουμε καλοκαιρινά, άνοιξης-φθινοπώρου και ζεστά χειμωνιάτικα μοντέλα.
Κάθε πάπλωμα της συλλογής μας περιέχει 90% καθαρό γαλλικό πούπουλο πάπιας εξαιρετικής καθαρότητας και ποιότητας. Η ισχύς  πλήρωσης είναι βασικός δείκτης της ποιότητας των προϊόντων, γι`αυτο τα δικά μας έχουν ισχύς  πλήρωσης 650 cuin ή αλλιώς 160g. ανά τετραγωνικό μέτρο. Ο δείκτης ισχύει για τα μοντέλα με διαφορετική εποχιακή χρήση.
Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ένα εξαιρετικό παιδικό πάπλωμα σε διάφορα μεγέθη - από 80 x 100 cm. έως 100 x 150 cm. Είμαστε επίσης πλήρως προετοιμασμένοι να εκπληρώσουμε μεμονωμένες παραγγελίες σε μεγέθη διαφορετικά από τα τυπικά. Να ξέρετε ότι κάθε μαλακό πάπλωμα είναι κατασκευασμένο ειδικά για εσάς με φροντίδα και προσοχή για το αγγελούδι σας.
Βιαζόμαστε να  διαβεβαιώσουμε τους ενδιαφερόμενους γονείς ότι τα πουπουλένια μας παπλώματα είναι εξαιρετικά εύκολα στη φροντίδα και στην συντήρηση. Μπαίνουν σε πλυντήριο και στεγνωτήριο ρούχων. Για να γλιτώσετε από το συχνό πλύσιμο, συνιστούμε να τα χρησιμοποιείτε  παπλωματοθήκη.