Επικοινωνήστε μαζί μας: 6909161177
 

Παιδικά και βρεφικά παπλώματα

Εμφάνιση 1 έως 3 από 3 (1 Σελ.)

Όλα τα παιδικά παπλώματα Poohy είναι κατασκευασμένα από 100% φυσικά υλικά με μοναδικές ιδιότητες όσον αφορά τη μόνωση και την απορρόφηση του ιδρώτα. Είναι γεμάτα με υψηλής ποιότητας νέα σούπερ καθαρό γαλλικό πούπουλου πάπιας με δύναμη πλήρωσης 650 cuin, τυλιγμένα σε 100% βαμβακερό ύφασμα. Το παιδί σας αξίζει τη ζεστή αγκαλιά που έχουμε δουλέψει για να δημιουργήσουμε ειδικά γι 'αυτό. Για τα παιδιά, έχουμε επιλέξει τα καλύτερα υλικά και τις κατάλληλες μεθόδους παραγωγής για να διασφαλίσουμε την άνεση και την ασφάλειά τους

100% φυσικό προϊόν

Τα παπλώματα που διατίθενται σήμερα στην αγορά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες - φυσικά και τεχνητά. Δεν υπάρχει σχεδόν κανένα άτομο στο οποίο δεν είναι απολύτως σαφές ότι το φυσικό προϊόν έχει πλεονέκτημα σε όλους τους σημαντικούς δείκτες. Ειδικά όταν πρόκειται για τα παιδιά μας, για τα οποία θέλουμε πάντα το καλύτερο, η ανωτερότητα ενός παιδικού παπλώματος με πούπουλο είναι μια λύση χωρίς ανάλογο.

Τα προϊόντα μας για παιδικά υπνοδωμάτια είναι κατασκευασμένα από φυσικά υλικά. Τα γεμίσματα των παπλωμάτων αποτελούνται από 90% νέο γαλλικό πούπουλου πάπια ανώτερης ποιότητας. Το υπόλοιπο 10% καταλαμβάνεται από προσεκτικά επιλεγμένα νέα φτερά Super Flexy. Το πούπουλο που χρησιμοποιείται για την γέμιση των ελαφριών παπλωμάτων μας είναι άψογης ποιότητας και άριστων χαρακτηριστικών.


Τα εξωτερικά υφάσματα - τα καλύμματα είναι υφασμένα από 100% υψηλής ποιότητας καθαρό βαμβάκι. Το βαμβάκι είναι επίσης μια φυσική (φυτική) πρώτη ύλη, που διαθέτει ιδιότητες ανέφικτες από συνθετικές ίνες. Δεν ερεθίζει το ευαίσθητο δέρμα των παιδιών, αλλά δημιουργεί μόνο μια ευχάριστη αίσθηση στην αφή. Επιτρέπει στο σώμα να αναπνέει και να αερίζεται, ενώ απορροφά την υπερβολική υγρασία και την βγάζει.

Πώς η γέμιση πούπουλου υπερέχει όλα τα άλλα υλικά;

Τα φυσικά γεμίσματα παπλώματος δεν έχουν εναλλακτική λύση όσον αφορά τις θερμικές και μονωτικές ιδιότητες. Το πούπουλο είναι ένα εξαιρετικά ζεστό υλικό, αλλά χάρη στην ειδική δομή του, είναι κατάλληλο για την γέμιση όχι μόνο χειμερινών αλλά και καλοκαιρινών παπλωμάτων. Η δομή του μοιάζει με ένα σύμπλεγμα τριχών, σχηματίζοντας πυκνές περιοχές όπου διατηρείται ο αέρας.

Η ικανότητα του πούπουλου να απορροφά και να διατηρεί τον αέρα κάνει τα παπλώματα γεμάτα με αυτό τόσο χνουδωτά, μαλακά και ευάερα, αλλά ταυτόχρονα ευχάριστα ζεστά και άνετα. Τα πουπουλένια γεμίσματα είναι ένας εξαιρετικός θερμορυθμιστής, συμβάλλοντας στη διατήρηση της βέλτιστης θερμοκρασίας του σώματος κατά τη διάρκεια του ύπνου. Το πουπουλένιου ύφασμα ρυθμίζει την ανταλλαγή θερμότητας και την υγρασία, αφαιρώντας την υπερβολική υγρασία.

Τα παιδιά είναι συνεχώς δραστήρια , ακόμη και όταν κοιμούνται. Σε αυτά, οι νυχτερινές εφιδρώσεις είναι πιο συχνές από ό,τι στους ενήλικες. Επομένως, είναι σημαντικό το πάπλωμα με το οποίο τα σκεπάσουμε όταν ξεκουράζονται να μην υπερθερμενει το δέρμα και να μην προκαλεί εφίδρωση. Τα συνθετικά παπλώματα μωρών και παιδιών, ακόμη και αυτά υψηλής ποιότητας, δεν είναι σε θέση να προσφέρουν την άνεση που χαρακτηρίζει το πάπλωμα.

Ποιος είναι ο ρόλος των φτερών;

Μινιατούρα λευκά φτερά πάπιας καταλαμβάνουν έως και το 10% της σύνθεσης παπλώματα για παιδιά όλων των μεγεθών. Η παρουσία τους στα πολυτελή προϊόντα μας είναι σημαντική για την παρουσίαση των παιδικών κλινοσκεπασμάτων, διότι χωρίς επαρκή ποσότητα φτερών, δεν μπορεί να επιτευχθεί η απαραίτητη πυκνότητα και σταθερότητα του προϊόντος στο παιδικό κρεβάτι .

Τα φτερά χρησιμοποιούνται τόσο σε παπλώματα όσο και σε μαξιλάρια για να παρέχουν μέγιστη άνεση. Η κατασκευή του κάτω παρέχει καλή μόνωση και κυκλοφορία αέρα, αλλά χωρίς το πρόσθετο βάρος των φτερών, τα παπλώματα θα χαμηλώσουν και θα μετατοπιστούν. Η επιλογή είναι ατομική, αλλά τα βαρύτερα παπλώματα είναι κατάλληλα για παιδιά με λιγότερο ανήσυχο ύπνο.

Ο άψογος καθαρισμός και απολύμανση της πρώτης ύλης

Δεδομένου ότι το πούπουλο μεγαλώνει από τα πουλιά σε εντελώς διαφορετικές συνθήκες από αυτές που θεωρούμε κατάλληλες για τα παιδιά μας, οι επεξεργασίες για την επίτευξη της απαραίτητης καθαριότητας έχουν μεγάλη σημασία. Το πούπουλο πάπιας που χρησιμοποιείται για να γεμίσει τα παπλώματα κλινοστρωμνής των παιδιών μας πλένεται πάνω από 8 φορές και στη συνέχεια υποβάλλεται σε αποστείρωση υψηλής θερμοκρασίας για την πλήρη απομάκρυνση πιθανών οργανικών υπολειμμάτων, παθογόνων και σκόνης.

Η καθαρότητα αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη χρήση αυτού του τύπου φυσικών γεμισμάτων για την αποφυγή αλλεργικών αντιδράσεων σε πιο ευαίσθητα παιδιά. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και απόλυτα καθαρό, το χνούδι δεν πρέπει να έρχεται σε άμεση επαφή με τα μικρά παιδάκια μας. Ωστόσο, αυτό το υλικό, λόγω της μικροσκοπικής δομής του, έχει τη δυσάρεστη ιδιότητα να τρυπά μέσα από τα μικρά ανοίγματα του εξωτερικού υφάσματος με το οποίο είναι ντυμένο κάθε πάπλωμα.

Η εισπνοή των μικροσκοπικών τριχών του πούπουλου και των φτερών, καθώς και η προσκόλληση στο δέρμα, μπορεί να προκαλέσει αλλεργίες. Για το λόγο αυτό, χρησιμοποιούμε ειδικά υφαντά βαμβακερά υφάσματα (100% βαμβακερό percal) με πολύ πυκνές κλωστές λητού, μέσα από τις οποίες μπορούν να περάσουν όχι μόνο τμήματα των γεμισμάτων, αλλά και ακάρεα. Τα πουπουλένια παιδικά παπλώματα όλων των μεγεθών είναι ένα φιλικά προς το περιβάλλον και υποαλλεργικό προϊόν.

Εάν το αγαπημένο σας πλάσμα πάσχει από αλλεργία στη σκόνη του σπιτιού, το μόνο που μπορείτε να κάνετε για να του εξασφαλίσετε έναν ξεκούραστο ύπνο και ελεύθερη αναπνοή είναι να του δωρίσετε ένα μαλακό και λεπτό ελαφρύ παιδικό πάπλωμα. Οι αντι-ακαρτικές του ιδιότητες έχουν δοκιμαστεί και αποδειχθεί. Το percale με πάνω από 200 κλωστές λειτουργεί ως αποτελεσματικό φράγμα στους μικροοργανισμούς που προκαλούν ασθένειες.

Δεν πρόκειται απλώς για λογία , αλλά για γεγονός που επιβεβαιώνεται από τις υποχρεωτικές δοκιμές, βάσει των οποίων κάθε ένα από τα καλύμματα που περιλαμβάνονται στη συλλογή μας πιστοποιείται σύμφωνα με το πρότυπο Oeko Tex 100, κλάση 1 για την απουσία επιβλαβών ουσιών. Οι απαιτήσεις του προτύπου πληρούνται όχι μόνο από τα γεμίσματα, αλλά και από τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των εξωτερικών καλυματων.

Τι προσφέρουμε στους γονείς που φροντίζουν;

Η κατηγορία περιλαμβάνει μια ποικιλία από παιδικά χειμερινά παπλώματα, καθώς και αυτά για το καλοκαίρι. Τα προϊόντα κατασκευάζονται σε διάφορα μεγέθη για να καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών όλων των ηλικιών. Η κατασκευή των προϊόντων διαμορφώνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτρέπει τον διαχωρισμό πολλαπλών εσωτερικών θαλάμων. Διατηρούν το πούπουλο στη θέση του και εξασφαλίζουν την απαλότητα των προϊόντων.

Οι γονείς που επιθυμούν να δώσουν πολυτέλεια και άνεση στα παιδιά τους μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε παπλώματα με πούπουλα για βρεφικές κούνιες και αυτά για μεγαλύτερα παιδιά. Τα προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί για διαφορετικές εποχές. Έχουμε καλοκαιρινά, ανοιξιάτικα-φθινοπωρινά και ζεστά χειμερινά μοντέλα.

Κάθε πάπλωμα από τη συλλογή μας περιέχει 90% καθαρό γαλλικό πούπουλο πάπιας με εξαιρετική καθαρότητα και ποιότητα. Η πυκνότητα πλήρωσης αποτελεί βασικό δείκτη της ποιότητας του προϊόντος, επομένως η δική μας έχει πυκνότητα πλήρωσης 650 cuin ή 160g. ανά τετραγωνικό μέτρο. Ο δείκτης ισχύει για μοντέλα με διαφορετικό εποχιακό σκοπό.

Έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε τέλεια κατασκευασμένα πουπουλένια παπλώματα σε διάφορα μεγέθη - από 85 x 65 cm. έως 120 x 150cm. Είμαστε επίσης πλήρως προετοιμασμένοι να εκπληρώσουμε μεμονωμένες παραγγελίες σε μεγέθη που διαφέρουν από τα τυποποιημένα. Να ξέρετε ότι κάθε μαλακό πουπουλένιο πάπλωμα φτιάχνεται ειδικά για εσάς με φροντίδα και προσοχή στο υπέροχο παιδί σας.

Σπεύδουμε να καθησυχάσουμε τους ενδιαφερόμενους γονείς ότι ακόμη και ένα πιο- παχύ παιδικό χειμερινό πάπλωμα είναι εξαιρετικά εύκολο να διατηρηθεί. Μπορείτε να το πλύνετε σε ένα πλυντήριο ρούχων και να το στεγνώσετε σε ένα στεγνωτήριο. Για να εξοικονομήσετε συχνό πλύσιμο, συνιστούμε να βάλετε το πάπλωμα σε μια παπλωμαθήκη , που έχει λιγότερες απαιτήσεις για πλύσιμο και στέγνωμα.

Πώς να επιλέξετε ένα πουπουλένιο πάπλωμα για ένα παιδί;

Η επιλογή ενός παιδικού καλοκαιρινού παπλώματος για το αγαπημένο σας πλάσμα δεν είναι εύκολη δουλειά . Λίγοι σύγχρονοι γονείς είναι πρόθυμοι να αγοράσουν το πρώτο τους παιδικό πάπλωμα μόνο και μόνο επειδή η τιμή του συμφέρει πολύ . Οι γονείς θέλουν το καλύτερο για τα παιδιά τους και τείνουν να στερούν από τον εαυτό τους πολλά πράγματα για να τους παρέχουν την άνεση που τους αξίζει.


Όταν επιλέγετε ανάμεσα σε προϊόντα πούπουλο χήνας ή πάπιας, υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη για να εξασφαλίσετε το καλύτερο για τις ανάγκες του παιδιού σας:

Ισχύς πλήρωσης (Fill Power): αυτή η παράμετρος αναφέρεται στο ύψος και τη μονωτική ικανότητα του πουπουλένιου πλήρωσης. Το πούπουλο χήνας έχει συνήθως μεγαλύτερη δύναμη πλήρωσης σε σύγκριση με το πούπουλο πάπιας , πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να παρέχει περισσότερη θερμότητα σε μικρότερο βάρος. Για ένα παιδί, ένα πάπλωμα με μέτρια προς υψηλή δύναμη πλήρωσης μπορεί να προσφέρει την επιθυμητή ζεστασιά, παραμένοντας ελαφρύ και άνετο.

Θερμοκρασία και κλίμα: Επιλέγοντας ένα από τα ελαφριά παπλώματα των παιδιών μας, πρέπει να λάβετε υπόψη τη θερμοκρασία στο δωμάτιο του παιδιού σας, καθώς και τις κλιματολογικές συνθήκες στην περιοχή σας. Εάν το παιδί σας κοιμάται ανήσυχο ή ψάχνετε για ένα κατάλληλο προϊόν για τους πιο δροσερούς μήνες του έτους, η συλλογή μας άνοιξη-φθινόπωρο είναι μια εξαιρετική λύση. Σε θερμαινόμενα δωμάτια το χειμώνα, δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε πολύ πυκνό πάπλωμα.

Αλλεργίες: Όπως το πούπουλο χήνας έτσι και το πούπουλο πάπιας μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες σε ορισμένους εφήβους, αν και το πούπουλο χήνας θεωρείται γενικά υποαλλεργικό λόγω των μεγαλύτερων συστάδων του. Εάν το παιδί σας έχει αλλεργίες ή ευαισθησίες στην οικιακή σκόνη, αναζητήστε προϊόντα που επισημαίνονται ως υποαλλεργικά ή κατάλληλα για άσθμα. Τα δικά μας είναι ακριβώς έτσι.

Ανθεκτικότητα: Το πούπουλο χήνας είναι συνήθως πιο ανθεκτικό και ανθεκτικό από το πούπουλο πάπιας . Τα παιδιά είναι συχνά αρκετά δραστήρια στα κρεβάτια τους, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει κάποια φθορά στο πάπλωμα με την πάροδο του χρόνου. Ένα ελαφρύ καλοκαιρινό πάπλωμα με πούπουλο χήνας μπορεί να είναι μια καλύτερη επιλογή αν ψάχνετε για κλινοσκεπάσματα μεγάλης διάρκειας.

Προϋπολογισμός: Τα καλύμματα με πούπουλο πάπιας είναι συνήθως πιο προσιτά από αυτά με γέμιση χήνας. Εάν λειτουργείτε εντός συγκεκριμένου προϋπολογισμού, μαζί μας μπορείτε να βρείτε ένα υψηλής ποιότητας πάπλωμα με πούπουλο πάπιας που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του παιδιού σας και τις ιδέες σας για άνεση χωρίς να ξοδεύετε περισσότερα από τα προγραμματισμένα.

Ηθικοί προβληματισμοί: Πολλοί σύγχρονοι γονείς είναι εξαιρετικά πρόθυμοι για την ηθική συλλογή χνουδιού. Όπως το πούπουλο χήνας έτσι και το πούπουλο πάπιας μπορούν να συλλεχθούν υπεύθυνα, αλλά είναι σημαντικό να ερευνήσετε και να επιλέξετε έναν αξιόπιστο κατασκευαστή που ακολουθεί ηθικές πρακτικές κατασκευής. Από αυτή την άποψη, μπορείτε να μας εμπιστευτείτε απόλυτα.

Συντήρηση: τα παιδικά κλινοσκεπάσματα απαιτούν συχνότερο καθαρισμό και διατήρηση καλής υγιεινής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να επιλέξετε τα υψηλής ποιότητας παιδικά καλοκαιρινά παπλώματα μας, καθώς μπορούν να πλυθούν σε πλυντήριο ρούχων σύμφωνα με τις οδηγίες πλύσης. Τα καλύμματά τους είναι κατασκευασμένα από ύφασμα κατά των ακάρεων, λειτουργώντας ως φράγμα για τα ακάρεα.

Σε τελική , η άνεση του παιδιού σας είναι το κύριο κίνητρο όταν αγοράζετε ένα πουπουλένιο πάπλωμα. Στη σύγχρονη αγορά, είναι δύσκολο να βρείτε καλύτερη λύση από τα πολυτελή παπλώματα μας για παιδικά κρεβάτια με γέμιση πούπουλο. Επενδύοντας λίγο περισσότερα χρήματα στην προετοιμασία του παιδικού κρεβατιού, θα χαρείτε να παρατηρήσετε ότι το αγαπημένο σας πλάσμα κοιμάται πιο ειρηνικά και δεν ξυπνά ιδρωμένο, ακόμη και σε ζεστές καλοκαιρινές νύχτες.