Επικοινωνήστε μαζί μας: 6909161177
 

Πολύ ψηλά μαξιλάρια ύπνου με πούπουλο πάπιας ή φτερά

Εμφάνιση 1 έως 2 από 2 (1 Σελ.)
Πολύ ψηλά μαξιλάρια ύπνου με πούπουλο πάπιας ή φτερά

Το μαξιλάρι είναι βασικός  παράγοντας για έναν καλό βραδινό ύπνο και για αυτό η σωστή επιλογή είναι εξαιρετικά σημαντική. Το μαξιλάρι παρέχει σταθερή στήριξη στον αυχένα έτσι ώστε η σπονδυλική στήλη να μπορεί να βρίσκεται σε μια ευθεία γραμμή.

Δεν είναι εύκολα να βρεις στην αγορά πολύ ψηλό μαξιλάρι  και γι`αυτο είναι ιδιαίτερα εξεζητημένα  από εσάς που σας αρέσει να κοιμάστε στο πλάι ή έχετε μεγαλύτερη σωματική διάπλαση και θέλετε υποστήριξη  στο κεφάλι και στον αυχένα.
Εάν έχετε την τάση να ιδρώνετε ενώ κοιμάστε, καλό είναι να πάρετε ένα αναπνεύσιμο μαξιλάρι που να διαχέει καλά τη θερμότητα. Τα μαξιλάρια που είναι γεμάτα με φυσικό πούπουλο πάπιας ή χήνας είναι πιο αναπνεύσιμα και πολύ πιο ανθεκτικά από αυτά που είναι κατασκευασμένα από συνθετικά υλικά.
Δεν σας συμβουλεύουμε να διαλέξετε ψηλό μαξιλάρι του τύπου με «ψυκτικό» τζελ ή εφέ. Ακόμα κι αν σας δίνουν μια αίσθηση δροσιάς στην αρχή, αυτά τα υποτιθέμενα δροσερά στρώματα γίνονται ακόμα πιο ζεστά καθώς διατηρούν περισσότερη υγρασία.
Όσο για τα μαξιλάρια αφρού μνήμης, παρόλο που φαίνονται πιο παχιά, δεν αναπνέουν τόσο, κρατούν περισσότερο αφρό και θα σας κάνουν να ιδρώνετε πιο συχνά.
Και αν αποφασίσατε να δοκιμάσετε ένα από τα ψηλά μαξιλάρια μας από  πούπουλο ή πούπουλο και φτερά , δεν θα σας κοστίσει τίποτα γιατί προσφέρουμε 30 ημέρες δοκιμαστική περίοδο.

Κατασκευή «μαξιλάρι στο μαξιλάρι».

Αν ψάχνετε για ένα ψηλότερο και πιο υποστηρικτικό μαξιλάρι, σας συνιστούμε να ρίξετε μια ματιά στα μαξιλάρια μας Fusion.
Τα υβριδικά μαξιλάρια, ή αλλιώς μαξιλάρια θαλάμου, έχουν ειδικό σχεδιασμό και κατασκευή που επιτρέπει τον συνδυασμό διαφορετικών γεμίσεων σε ένα μαξιλάρι. Το αποτέλεσμα είναι ένα μαξιλάρι μέσα στο μαξιλάρι.
Ο στόχος είναι να ῾παντρέψουμε῾την εξαιρετική απαλότητα της υψηλής ποιότητας πούπουλου πάπιας ή χήνας στους εξωτερικούς θαλάμους με την υποστηρικτική λειτουργία των φτερών ή της γέμισης με υψηλότερη περιεκτικότητα φτερών και λιγότερα πούπουλα. Αυτά τα μαξιλάρια είναι τέλεια για άτομα που αναζητούν περισσότερη στήριξη και σταθερότητα στο μαξιλάρι τους.
Από την άλλη πλευρά, ο συνδυασμός μιας γέμισης με υψηλή περιεκτικότητα πούπουλου (όπως 100% πούπουλο χωρίς φτερά) στους εξωτερικούς θαλάμους για άνεση και απαλότητα, με υλικό χαμηλότερης περιεκτικότητας πούπουλου(όπως 70% πούπουλο και 30% γέμιση φτερών) στον μεσαίο θάλαμο μας επιτρέπει να αποκτήσουμε ένα εξαιρετικά αφράτο και πολυτελές μαξιλάρι σε πιο προσιτή τιμή.