Επικοινωνήστε μαζί μας: 6909161177
 

Ζεστά παπλώματα για τον χειμώνα από πούπουλο πάπιας ή χήνας

Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)

Ο χειμώνας είναι η εποχή που χρειαζόμαστε ζεστασιά και προσπαθούμε να την αποκτήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο - με θέρμανση στα δωμάτια και ζεστά κλινοσκεπάσματα για για την ώρα του ύπνου και την ξεκούραση. Αν θέλετε να έχετε την απόλυτη εμπειρία ζεστασιάς και να απολαύσετε έναν τέλειο ύπνο, επιλέξτε τα πολυτελή παπλώματα για τον χειμώνα της Poohy. Θα σας χαρίσουν ασύγκριτη άνεση και ζεστασιά.

Φυσικό γέμισμα - εξαιρετική θερμομόνωση

Η κατηγορία περιλαμβάνει τα παπλώματα μας που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν επιπλέον ζεστασιά στις κρύες νύχτες του χειμώνα. Η συλλογή μας από χειμερινά και ζεστά ελαφριά παπλώματα περιλαμβάνει προϊόντα με πολύ παρόμοια, αλλά και αρκετά διαφορετικά χαρακτηριστικά. Αυτό που έχουν κοινό είναι η υψηλή ποιότητα υλικών και κατασκευής. Η διαφορά είναι μόνο στο είδος και την πυκνότητα της γέμισης.

Ανάλογα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις και τις οικονομικές σας δυνατότητες, μπορείτε να επιλέξετε ένα πάπλωμα από 100% γαλλικό πούπουλο πάπιας ή 100% πολωνικό πούπουλο χήνας, καθώς και έναν συνδυασμό από νέο λευκό πούπουλο πάπιας και νέα λευκά φτερά σε διαφορετικές αναλογίες. Η επιλογή σας εκτείνεται ανάμεσα σε πουπουλένια παπλώματα με φυσική γέμιση, ταξινομημένα ως ζεστά και πολύ ζεστά. Αν και εξαιρετικά ελαφριά και ευάερα, η ζεστασιά τους είναι εγγυημένη. Τα έξτρα ζεστά παπλώματα είναι ιδανικά για έναν κρύο χώρο. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλά μοντέλα, όπως ένα ζεστό χειμωνιάτικο πάπλωμα με 60% γαλλικό πούπουλο ή ένα εξαιρετικά ζεστό πάπλωμα με περισσότερα φτερά για όσους αγαπούν τα βαρύτερα παπλώματα.
Χαρακτηριστικό των πουπουλένιων γεμίσεων είναι η μοναδική τους ιδιότητα να ρυθμίζουν την θερμοκρασία. Αυτό οφείλεται στη ιδιαίτερη δομή του πούπουλου η οποία αποτελείται από σχηματισμούς λεπτών ινών που μοιάζουν με σταφύλι . Το πούπουλο υψηλής ποιότητας αποτελείται από πάνω από 2 εκατομμύρια χνουδωτά νήματα με τρισδιάστατο σχήμα.
Χάρη στην τρισδιάστατη δομή του, το πούπουλο έχει την ιδιότητα να συλλαμβάνει και να συγκρατεί μεγάλη ποσότητα αέρα, η οποία διατηρεί τη θερμοκρασία που δημιουργείται από το σώμα κάτω από το πυκνό προστατευτικό στρώμα των ινών. Εξαιρετικά ελαφριά, αλλά ταυτόχρονα με εξαιρετικές θερμομονωτικές ιδιότητες, τα γεμίσματα από πούπουλο πάπιας και χήνας είναι η καλύτερη επιλογή για την κατασκευή ενός χειμωνιάτικου παπλώματος.
Ας δούμε τις συγκεκριμένες ιδιότητες ενός παπλώματος μας  από την πολυτελή συλλογή μας. Πρώτα από όλα, θα πρέπει να προσέξουμε το είδος της γέμισης. Μπορεί να είναι μικτή (πουπουλένια και νέα λεπτά φτερά) καθώς και με μόνο ένα συστατικό. Όσο μεγαλύτερο είναι το πούπουλο, τόσο καλύτερα παγιδεύει τον αέρα και επομένως έχει μεγαλύτερη ικανότητα να ζεσταίνει.
Τα πουπουλένια γεμίσματα παρέχουν περίπου τρεις φορές περισσότερη ζεστασιά από τα συνθετικά γεμίσματα . Όσον αφορά τις θερμικές ιδιότητες, με αυτά μπορεί να μετρηθεί μόνο το μαλλί, το οποίο όμως είναι πολύ πιο βαρύ και δεν επιτρέπει στο σώμα να αναπνέει. Ναι, θα σας ζεσταίνει, αλλά θα σας λείψει η ελευθερία κινήσεων. Με το πούπουλο είναι σίγουρο και ότι δεν θα ιδρώσετε.
Το πούπουλο έχει μια τάση να κινείται  , ακόμα και να βγαίνει από το εξωτερικό κάλυμμα. Για να το αποτρέψουμε αυτό, έχουμε σχεδιάσει τα χειμωνιάτικα μας παπλώματα με τέτοιο τρόπο που να μην μπορεί να φύγει το πούπουλο - έχουν ραφή σε τετράγωνοι τομείς αλλά ταυτόχρονα δεν εμποδίζει την γέμιση να διογκωθεί ώστε να παρέχει τις  θερμορυθμιστικές του ιδιότητες.
Η επεξεργασία της πρώτης ύλης που χρησιμοποιείται για το γέμισμα είναι επίσης σημαντική για την ποιότητα των προϊόντων. Το πούπουλο υφίσταται επεξεργασία 8 σταδίων με πλύσιμο και αποστείρωση σε υψηλή θερμοκρασία. Με αυτόν τον τρόπο απομακρύνονται όλα τα οργανικά υπολείμματα και η σκόνη. Το πάπλωμα  είναι πεντακάθαρο και δεν προκαλεί αλλεργίες ή δυσκολία στην αναπνοή. Είναι από μόνο του ένα αναπνεύσιμο υλικό.
Τα χειμερινά μας παπλώματα από πούπουλα χήνας είναι υποαλλεργικά. Αυτό δεν είναι απλώς μια κενή δήλωση, αλλά ένα επιστημονικά αποδεδειγμένο γεγονός μέσα από μια σειρά δοκιμών. Τόσο η γέμιση όσο και το ύφασμα του καλύμματος είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με το πρότυπο Oeko Tex 100, κατηγορίας 1 για την απουσία επιβλαβών ουσιών. Είναι ιδανικά για άτομα με αλλεργίες και για μικρά παιδιά.
Ακόμα και να θέλετε δεν μπορείτε να βγάλετε και το πιο μικροσκοπικό χνούδι από τα χειμωνιάτικα παπλώματα μας, επειδή χρησιμοποιούμε ύφασμα περκάλι από 100% βαμβάκι το οποίο είναι αδιαπέραστο (downproof) - δεν αφήνει το γέμισμα να βγεί προς τα έξω. Το υλικό αυτό έχει επίσης ιδιότητες κατά των ακάρεων, λειτουργώντας ως φράγμα ενάντια στα ακάρεα. Η εξαιρετική ελαφρότητα και απαλότητά του, παρά την αξιοζήλευτη πυκνότητα των 92 και περισσότερων κλωστών/ cm².
Όταν μιλάμε για ένα ποιοτικό πάπλωμα ειδικά στα χειμωνιάτικα, το κύριο καθοριστικό κριτήριο είναι η πυκνότητα πλήρωσης. Από αυτό εξαρτάται η αφρατότητα (´όγκος) και η ανθεκτικότητα του. Η πυκνότητα πλήρωσης μετριέται με τη μονάδα μέτρησης cuin, η οποία υποδεικνύει πόσο χώρο καταλαμβάνει μια ουγγιά από πουπουλένιες ίνες, εκφρασμένη σε κυβικές ίντσες. Το κορυφαίο προϊόν μας με ισχύ πλήρωσης πάνω από 800 cuin είναι το πάπλωμα Grand Lux 100% πούπουλο χήνας. Αν ψάχνετε για μια πιο οικονομική επιλογή με ανταγωνιστική ποιότητα, σας προσφέρουμε το χειμερινό πάπλωμα Poohy Premium με 90% πούπουλο.
Στο χειμωνιάτικο πάπλωμα, η γέμιση έχει μεγαλύτερη πυκνότητα και βάρος - περίπου 200 γραμμάρια ανά τετραγωνικό μέτρο για τα παπλώματα με 100% πούπουλο. Αυτός ο δείκτης δεν καθορίζει το συνολικό βάρος του παπλώματος. Το βάρος της γέμισης εξαρτάται από το μέγεθος του προϊόντος, που κυμαίνεται από 600 έως 800 g. Για τους λάτρεις των πιο βαριών ζεστών παπλωμάτων, το πάπλωμα μας Poohy Basic με περισσότερα φτερά και λίγο πούπουλο είναι ιδανικό..
Προσφέρουμε πολυτελή και εξαιρετικά ζεστά χειμωνιάτικα παπλώματα σε αποκλειστικές τιμές, συμπεριλαμβανομένων των προσφορών και των μεγάλων εκπτώσεων. Το είδος των γεμίσεων και το μέγεθος είναι τα κριτήρια που πρέπει να καθορίσουν την επιλογή σας, καθώς και την τιμή. Τα πουπουλένια κλινοσκεπάσματα είναι ένα είδος με υψηλή οικονομική αξία, η οποία δικαιολογείται πλήρως, γιατί το φυσικό γέμισμα δεν έχει ανάλογο μεταξύ άλλων φυσικών και συνθετικών υλικών.