Επικοινωνήστε μαζί μας: 6909161177
 

Πούπουλο χήνας, 100% χειροποίητο, κατασκευάζονται με την υψηλότερη ποιότητα χειροτεχνίας.

Χαίρετε,
 

Η Poohy δημιουργήθηκε με την σκέψη για εσάς και την οικογένειά σας, με την ιδέα ενός καλύτερου, φυσικού και ελεύθερου τρόπου ζωής. Για εσάς που το ψάχνετε, που θέλετε το καλύτερο, που αφιερώνετε χρόνο στον εαυτό σας για να ακολουθήσετε έναν βιώσιμο τρόπο ζωής σε αρμονία με τη φύση και τον κόσμο γύρω μας.
Μετά από περισσότερα από 12 χρόνια διεθνούς εμπειρίας στις πιο καινοτμες και αναπτυσσόμενες εταιρείες στον κλάδο της επεξεργασίας πούπουλων χήνας, αφού απέκτησα εμπειρία και εξειδίκευση, αποφάσισα να κάνω ένα βήμα μπροστά αναζητώντας κάτι περισσότερο, κάτι που θα μου δώσει την ευκαιρία να δημιουργήσω κάτι όμορφο και άνετο για εσάς.

Έτσι λοιπόν ῾γεννήθηκε῾ το μοντέρνο μας στούντιο, όπου εμπνεόμενοι από τις αρχές χειροτεχνίας της ποιότητας, την αρμονία της οικογενειακής επιχείρησης και το καλύτερο μονωτικό υλικό που γνωρίζει ο άνθρωπος - τα πούπουλα πάπιας  χήνας, παράγουμε τα προϊόντα μας με μεγάλη αφοσίωση και υπευθυνότητα.
Η προσέγγισή μας είναι πολύ σαφής και απλή: οι δημιουργίες μας πρέπει απλώς να είναι υπέροχες, να κατασκευάζονται υπεύθυνα και να είναι από βιώσιμα υλικά υψηλής ποιότητας. Ο μοναδικός σκοπός μας είναι να σας εξυπηρετούν σωστά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εστιάζουμε στις ανάγκες και τις επιθυμίες του κάθε πελάτη μας με αποτέλεσμα να δημιουργήσουμε κάτι μοναδικό.
Γι' αυτό προσωπικά επιλέγω τις καλύτερες παρτίδες πούπουλα από μικρές οικογενειακές φάρμες στην Ευρώπη, με ζώα οικολογικής εκτροφής. Τα πουλιά εκτρέφονται ελέυθερα και με αγάπη. Το πούπουλο επεξεργάζεται υπό τον αυστηρό έλεγχό μας και πάντα σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα. Η ποίοτητα παρακολουθείται απο εξειδικευμένο εργαστήριο. Επιπλέον, φέρει την πιστοποιήση Oeko Tex Stanard 100, class 1, από το γερμανικό ινστιτούτο ποιότητας Hohenstein.
Όλα τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα από τα πιο αγνά φυσικά υλικά, χωρίς τη χρήση επιβλαβών ουσιών. Διαθέτουν πιστοποιήση Oeko Tex Stanard 100, class 1, και είναι απολύτως κατάλληλα για άτομα με ευαίσθητο δέρμα, αλλεργίες όπως και για μικρά παιδιά.
Και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, η Poohy δημιουργήθηκε για να προσφέρει ποιοτικά και όμορφα λευκά είδη κρεβατοκάμαρας σε προσιτές τιμές. Καταργώντας τον μεσάζοντα, παρακάμπτουμε έξοδα διανομής, φυσικά καταστήματα και διάφορες άδειες σχεδιασμού που δεν συμβάλλουν με τίποτα στην ποιότητα,μεταφέροντας έτσι την εξοικονόμηση σε εσάς.
 
                                                                                         

   Μιλέν Γκανζούροβ
      Διευθυντής