Επικοινωνήστε μαζί μας: 6909161177
 

Καλοκαιρινά παπλώματα από πούπουλο πάπιας ή χήνας

Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)

Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη μας εποχή, αλλά έχει και ποικίλες απαιτήσεις για κλινοσκεπάσματα. Οι νύχτες είναι ζεστές και μερικές φορές εντελώς ζεστές, γεγονός που μας κάνει να διστάσουμε με τι να σκεπαστούμε. Μερικοί άνθρωποι είναι ικανοποιημένοι μόνο με ένα σεντόνι, αλλά στις πιο δροσερές ορεινές περιοχές χρειάζονται κάτι πιο χοντρό. Τι πρέπει να είναι έτσι ώστε να διατηρεί τη θερμότητα του σώματος, αλλά όχι να ζεσταίνει; Επιλέξτε τα πολυτελή καλοκαιρινά παπλώματα μας.

Σε τι διαφέρουν;

Όταν μιλάμε για παπλώματα, και ακριβώς για καλοκαίρι, και όχι για οτιδήποτε, πρέπει να κάνουμε μια σημαντική διευκρίνιση – από ποιο υλικό είναι φτιαγμένα; Η αγορά προσφέρει διαφορετικές λύσεις, ταξινομούμενα κυρίως σε προϊόντα κατασκευασμένα από φυσικά και τεχνητά υλικά. Το φυσικό υλικό είναι πάντα καλύτερης ποιότητας και με πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά και ιδιότητες. Λογικά, είναι επίσης πιο ακριβό.

Τα παπλώματα μας αποτελούνται εξ ολοκλήρου από νέο γαλλικό πούπουλο χήνας και πάπιας . Ένα πραγματικό πάπλωμα δεν έχει ανάλογο όσον αφορά τις θερμομονωτικές, θερμορυθμιστικές και απορροφητικές ιδιότητες υγρασίας. Αν θέλετε να είστε αναπαυτικά και άνετα τις ζεστές νύχτες του Ιουλίου, είναι λογικό να στοιχηματίσετε σε αυτές.

Αυτό που διαφέρει το καλοκαιρινό πάπλωμα από άλλα ελαφριά παπλώματα είναι η συγκεκριμένη δομή της ίδιας της φυσικής γέμισης. Το πούπουλο είναι ένας σχηματισμός ινών με δομή σταφυλιών, που αναπτύσσεται κάτω από τα φτερά των πτηνών. Ο προορισμός του του είναι να χρησιμεύσει ως θερμορρυθμιστής. Δηλαδή, να κρατήσει το σώμα ζεστό.

Τα φτερά των υδρόβιων πτηνών (πάπιες και χήνες) είναι ένας εξαιρετικός μονωτήρας. Έχουν μια εντελώς διαφορετική δομή - το κύριο μέρος της δομής τους είναι ένα συμπαγές στέλεχος, κατά μήκος του οποίου συνδέεται μια σειρά επίπεδων ινών. Τα φτερά είναι επίπεδα και δισδιάστατα και χρησιμεύουν για πτήση, ενώ το κάτω είναι τρισδιάστατο και χρησιμεύει για τη διατήρηση της θερμότητας του σώματος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα παπλώματα από πούπουλα χήνας μερικές φορές χαρακτηρίζονται ως 3D.

Το πούπουλο έχει τη μοναδική ικανότητα να συλλαμβάνει και να συγκρατεί αέρα - μια ιδιότητα που λείπει από τις τεχνητές ίνες πολυεστέρα. Προτιμάται για την κατασκευή καλοκαιρινών παπλωμάτων γιατί είναι εξαιρετικά ελαφρύ και αέρινο. Το καλοκαίρι, δεν θέλουμε το πάπλωμα να μας βαραίνει και να προκαλεί εφίδρωση. Θέλουμε να σκεπαστούμε από ύφασμα με ευνοϊκή θερμοκρασία, όπως του σώματος.

Χάρη της ικανότητάς του να απορροφά και να συγκρατεί τον αέρα, το πουπουλένιου γέμισμα είναι ένα μοναδικό αναπνεύσιμο υλικό. Η ικανότητά του να ευνοεί την κυκλοφορία του αέρα παρέχει συνεχή αερισμό, αλλά χωρίς απώλεια βέλτιστης θερμότητας σώματος. Το κρύο το χειμώνα καθώς και η ζέστη το καλοκαίρι δεν θα σας ενοχλήσουν αν χρησιμοποιήσετε τα μοναδικά ελαφριά καλοκαιρινά παπλώματα μας.

Καινοτόμος μέθοδος παραγωγής

Τα πουπουλένια γεμίσματα έχουν ένα μικρό μειονέκτημα - την έξοδο μικρών φτερών μέσω των ανοιγμάτων του εξωτερικού υφάσματος. Για να αποφύγουμε αυτό το πρόβλημα, δουλεύουμε με υψηλής ποιότητας βαμβακερά υφάσματα. 100% βαμβάκι περκάλι με ειδική κατασκευή των νημάτων δεν επιτρέπει στο μικρό χνούδι και τα φτερά να ξετρυπωσουν το κέλυφος. Τα υφάσματα με τα οποία δουλεύουμε ταξινομούνται ως αδιάβροχα - μη διαρροή πλήρωσης.

Για να διατηρήσουμε τη δομή του αέρα του πουπουλένιο καλοκαιρινού παπλώματος, το διαμορφώνουμε ως ειδική κυματοειδή δομή. Τα ραμμένα τετράγωνα δεν επιτρέπουν στο πούπουλο μέρος να μετακινηθεί και να συγκεντρωθεί σε ξεχωριστά τμήματα του παπλώματος. Ακόμη και μετά το πλύσιμο στο πλυντήριο, τα προϊόντα εκτελούνται ομοιόμορφα και ωραία στην εμφάνιση. Μπορούν να πλυθούν σε πλυντήριο ρούχων στους 40°C, καθώς και να στεγνώσουν στο πλυντήριο με το κατάλληλο πρόγραμμα.

Οικολογικά καθαρό, υποαλλεργικό προϊόν

Οι αλλεργίες στην οικιακή σκόνη είναι ένα πρόβλημα που επηρεάζει τόσο τους ενήλικες όσο και τα μικρά παιδιά. Τα αναπνευστικά προβλήματα προκαλούνται συχνότερα από μια ομάδα μικροοργανισμών που ονομάζονται ακάρεα. Κατοικούν κυρίως κλινοσκεπάσματα και μαλακά μέρη των κρεβατιών. Τρέφονται με νεκρά κύτταρα του δέρματος που απελευθερώνονται από τον άνθρωπο και πολλαπλασιάζονται με εξαιρετικά υψηλό ρυθμό.

Για να αναπνέετε ελαφρά, ακόμα κι αν υποφέρετε από αλλεργίες, φροντίσαμε να δημιουργήσουμε ένα 100% οικολογικά καθαρό καλοκαιρινό πάπλωμα με ιδιότητες αντι-ακαρνοειδή. Το σφιχτά υφασμένο βαμβάκι περκάλι είναι ένα αποτελεσματικό μηχανικό φράγμα για τα ακάρεα. Δεν μπορούν να διεισδύσουν στο εσωτερικό όπου μπορούν να εγκατασταθούν και να βάλουν τα αυγά τους.

Το πούπουλο που χρησιμοποιείται για την γέμιση κάθε ένα από τα παπλώματα μας έχει υποστεί διάφορα στάδια επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένου του πλυσίματος και της αποστείρωσης σε υψηλή θερμοκρασία για την απομάκρυνση τυχόν οργανικών υπολειμμάτων και σκόνης. Τα παπλώματα μας είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με το πρότυπο Oeko Tex 100, class 1 για την απουσία βλαβερών ουσιών. Αυτό τα καθιστά κατάλληλα για άτομα με ευαίσθητο δέρμα και μικρά παιδιά.

Για τη σωστή επιλογή παπλώματος, ειδικά το καλοκαίρι, είναι απαραίτητο να δώσετε προσοχή στις συγκεκριμένες παραμέτρους των προϊόντων. Ένας από τους σημαντικούς δείκτες είναι η αντοχή της πλήρωσης και το βάρος της πλήρωσης ανά τετραγωνικό μέτρο. Το μέγεθος μετράει, γι 'αυτό προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα μεγεθών για παπλώματα για το καλοκαίρι. Εκτελούμε επίσης μεμονωμένες παραγγελίες, συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής προϊόντων μη τυποποιημένου μεγέθους.

Πώς να επιλέξετε το σωστά πάπλωμα;

Η επιλογή των παπλωμάτων, είτε με πάπλωμα με συνθετική γέμιση, εκτείνεται πέρα από τον εποχιακό προορισμό τους. Είναι πολύ εύκολο να επισκεφθείτε την ενότητα που παρουσιάζει τη συλλογή μας από καλοκαιρινά παπλώματα, όπου μπορείτε να επιλέξετε ένα κατάλληλο ελαφρύ πάπλωμα για το καλοκαίρι. Ωστόσο, υπάρχουν πρόσθετες πτυχές που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Ένας από αυτούς είναι το μέγεθος του παπλώματος.

Το μέγεθος είναι ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό του παπλώματος, διότι εξαρτάται από αυτό πώς θα εκπληρώσει τον κύριο σκοπό του. Τα παπλώματα κατασκευάζονται σε τυποποιημένα μεγέθη για κρεβάτια με επίσης τυποποιημένες παραμέτρους. Και όμως, υπάρχουν ιδιαιτερότητες που δεν είναι γνωστές σε όλους. Για παράδειγμα, δεν γνωρίζουν όλοι οι αγοραστές ότι το πάπλωμα πρέπει να είναι τουλάχιστον 20 εκ μεγαλύτερο από το ύψος του ατόμου που θα το χρησιμοποιήσει για να είναι άνετο.

Ανάλογα με το αν ψάχνετε για ένα ελαφρύ πάπλωμα για ένα διπλό, μονό ή ένα και μισό κρεβάτι , οι σωστές διαστάσεις είναι οι εξής:

  • Μονό κρεβάτι: Μέγεθος στρώματος 80/90 x 190/200; τυπικό μέγεθος παπλώματος: 155 x 200cm;
  • Ένα και μισό κρεβάτι : Μέγεθος στρώματος 120/140 x 190/200; τυπικό μέγεθος παπλώματος: 200 x 200cm;
  • Μέγεθος κρεβατοκάμαρας : Στρώμα 160/180 x 190/200; Κανονικό μέγεθος παπλώματος: 250 x 200cm.

Αυτά είναι τα τυποποιημένα μεγέθη παπλώματος, που ισχύουν για προϊόντα με οποιαδήποτε γέμιση. Ορισμένες μάρκες, συμπεριλαμβανομένης της δικής μας, προσφέρουν μέγιστα μεγέθη για άτομα ύψους άνω των 190 cm. Αν ψάχνετε για προσαρμοσμένα μεγέθη για καλοκαιρινά παπλώματα μονά και διπλά, ρίξτε μια ματιά στον ηλεκτρονικό μας κατάλογο ή επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε τη βοήθεια που χρειάζεστε. Θα χαρούμε να φτιάξουμε το πάπλωμα σε ατομικό μέγεθος ειδικά για εσάς.

Διαφορά μεταξύ παπλωμάτων πούπουλων και φτερών

Μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις που προβληματίζει τους αγοραστές αφορά τη διαφορά μεταξύ των παπλωμάτων γεμάτων εξ ολοκλήρου από πούπουλα και εκείνων με πούπουλα και φτερά ή μόνο φτερά. Προσφέρουμε προϊόντα γεμάτα μόνο με νέο λευκό πολωνικό πούπουλο χήνας (Poohy Grand Lux) και εκείνα με 90 και 60% κάτω - αυτά είναι τα παπλώματα Premium και Silver, αντίστοιχα.

Στην πραγματικότητα, οι άνθρωποι συχνά αναζητούν λεπτές καλοκαιρινές κουβέρτες χωρίς να γνωρίζουν ακριβώς για τι μιλάνε. Το πούπουλο που περιέχεται στα ελαφριά προϊόντα μας είναι το πιο πολύτιμο μέρος του φτερού πουλιών: χάρη στην χνουδωτή δομή του, καταφέρνει να είναι τόσο ελαφρύ και ευχάριστο. Το πούπουλο συλλέγεται από ενήλικα ζώα που έχουν επιβιώσει τουλάχιστον μία χειμερινή περίοδο όταν εκτράφηκαν υπό φυσικές συνθήκες.

Η ποιότητα του πούπουλο καθορίζεται επίσης από τη μέθοδο συλλογής - η χειροκίνητη λειτουργία δεν βλάπτει τις τρίχες του πούπουλο, ενώ η μέθοδος μηχανής είναι αρκετά επικίνδυνη. Επίσης σημαντική είναι η ποσότητα χνούδι σε ένα προϊόν, η οποία εκφράζεται στη δύναμη πλήρωσης. Όσο υψηλότερη είναι η δύναμη πλήρωσης, τόσο πιο ζεστό είναι το πάπλωμα. Κατά συνέπεια, για το καλοκαίρι χρειαζόμαστε ένα προϊόν με χαμηλότερο βάρος και δύναμη πλήρωσης.

Τα φτερά έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά με αυτά του πούπουλου, αλλά είναι βαρύτερα. Για το λόγο αυτό, χρησιμοποιούνται κυρίως για την συμπίεση της γέμισης και για την αύξηση της σταθερότητάς της στο κρεβάτι. Πάντα να δίνετε προσοχή στην ετικέτα και τα χαρακτηριστικά των κλινοσκεπασμάτων που έχετε αποφασίσει να αγοράσετε. Μόνο μελετώντας προσεκτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχετε επιλέξει το καλύτερο για τη νυχτερινή σας ανάπαυση.

Χαρακτηριστικά του ιδανικού παπλώματος

Κοιτάζοντας τη συλλογή μας από καλοκαιρινά παπλώματα, είναι πολύ πιθανό να μπερδευτείτε στην επιλογή σας, επειδή όλη η γκάμα των προϊόντων μας για το καλοκαίρι είναι εξαιρετικής ποιότητας και έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει άνεση χωρίς να προκαλεί αναθέρμανση και εφίδρωση του σώματος. Τώρα που γνωρίζετε το μέγεθος του κρεβατιού σας και την ποιότητα που πρέπει να αναζητήσετε, ήρθε η ώρα να δώσετε προσοχή σε άλλα βασικά χαρακτηριστικά του ιδανικού παπλώματος.

Αυτά είναι η ελαφρότητα και η απαλότητα του παπλώματος. Κατά μέσο όρο, τα καλοκαιρινά μας μοντέλα ζυγίζουν από 180 έως 340 γραμμάρια, ανάλογα με το μέγεθος. Στην περιγραφή του κάθε προϊόντος αναγράφεται το βάρος κάθε μεγέθους. Η απαλότητα είναι υποχρεωτική ποιότητα των καλοκαιρινών μοντέλων μας, καθώς η γέμιση κατανέμεται πολύ προσεκτικά. Σε κάθε κέλυφος (τετράγωνο) του προϊόντος, το ύψος και η ευελιξία είναι αισθητά, γεγονός που δεν επηρεάζει το βάρος.

Η ποιότητα του υφάσματος είναι επίσης σημαντική για τις καλές ιδιότητες του καλύμματος για το καλοκαίρι. Είναι επιθυμητό το ύφασμα να μην αφήνει το μικρό χνούδι έξω, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο σφιχτό όταν υφαίνει με μικροσκοπικές τρύπες. Ταυτόχρονα, το ύφασμα πρέπει να επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει και να αερίζεται.

Τα ελαφριά καλοκαιρινά παπλώματα μας είναι κατασκευασμένα με 100% λεπτό βαμβακερό περκάλι, 280 κλωστές, αδιάβροχο – χωρίς διαρροές της πλήρωσης . Το ύφασμα είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με το πρότυπο Oeko Tex 100, class 1 για την απουσία βλαβερών ουσιών και είναι κατάλληλο για άτομα με ευαίσθητο δέρμα και μικρά παιδιά. Επιπλέον, το ύφασμα επεξεργάζεται για να είναι μια αξιόπιστη προστασία από τα ακάρεα, καθιστώντας το κατάλληλο ακόμη και για άτομα με αλλεργίες.

Προσφέρουμε πρώτης κατηγορίας καλοκαιρινά παπλώματα σε προσιτές τιμές, κατάλληλα για κάθε μέλος της οικογένειάς σας. Διαθέτουμε μοντέλα για το οικογενειακό σας υπνοδωμάτιο, καθώς και προϊόντα για τα κρεβάτια των παιδιών σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε στην παραγγελία σας ένα κατάλληλο πουπουλένιο μαξιλάρι για κάθε αγαπημένο σας πρόσωπο.