Επικοινωνήστε μαζί μας: 6909161177
 

Μαξιλάρια από πούπουλο χήνας, μεσάιου πάχους

Εμφάνιση 1 έως 12 από 12 (1 Σελ.)
Μαξιλάρια από πούπουλο χήνας, μεσάιου πάχους

Η χρυσή τομή είναι ένας όρος με τον οποίο είναι πολύ κατάλληλο να ορίσουμε τα προϊόντα που παρουσιάζονται σε αυτό το τμήμα του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας μας. Περιέχει ένα ευρύ φάσμα μαξιλαριών μεσαίου και υψηλού ύψους από υψηλής ποιότητας πούπουλο χήνας και πάπιας . Πολυτέλεια, ζεστασιά και άνεση όλες τις εποχές του χρόνου. Είναι η μόνη λύση αν θέλετε να ξυπνήσετε χαρούμενοι, χαμογελαστοί και ξεκούραστοι το πρωί.

Μια εξασφαλισμένη, καθολική λύση

Τα μαξιλάρια μεσαίου ύψους είναι μια καθολική λύση κατάλληλη για όλους. Ούτε πολύ χαμηλά ούτε πολύ ψηλά, δίνουν άνεση, ανεξάρτητα από τη θέση στην οποία κοιμάστε πιο συχνά. Τα προϊόντα μας αποτελούνται από διαφορετικούς τύπους γεμίσματος. Υπάρχουν μοντέλα με εξ ολοκλήρου πλήρωση από πούπουλα από νέο γαλλικό πούπουλο πάπιας και χήνας, καθώς και εκείνα με συνδυασμένη γέμιση - κάτω και νέα λευκά φτερά Super Flexy.

Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του πούπουλου, και ο λόγος για τον οποίο είναι ένα τόσο προτιμώμενο υλικό για την κατασκευή παπλωμάτων και μαξιλαριών, είναι η ικανότητά του να διατηρεί μια ευχάριστη θερμοκρασία σε οποιαδήποτε εποχή χωρίς να ιδρώνει το δέρμα και να προκαλεί εφίδρωση. Η ειδική δομή του πούπουλο, που αποτελείται από πολλές λεπτές ίνες, του επιτρέπει να διατηρεί μεγάλη ποσότητα αέρα.

Το απαλό αέρινο άγγιγμα των μαξιλαριών από ποιοτικό πούπουλο είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να ξοδέψουν πολύ περισσότερα χρήματα σε αυτά. Η τιμή είναι δικαιολογημένη. Ανάμεσα στα μεσαία μαξιλάρια μας, θα βρείτε μοντέλα με κατασκευή δύο και τριών θαλάμων. Σε αυτά, τα γεμίσματα διαφορετικών τύπων χωρίζονται σε δύο και τρεις ξεχωριστούς θαλάμους. Αυτό επιτυγχάνει τον ιδανικό συνδυασμό αντοχής στην πίεση και απαλότητας.

100% φυσικά υλικά

Το ιδανικό μεσαίο πουπουλένιο μαξιλάρι είναι αυτό που δεν περιέχει ουσίες επιβλαβείς για την υγεία. Τα γεμίσματα μας καθώς και τα εξωτερικά καλύμματα είναι κατασκευασμένα από 100% φυσικά υλικά. Το καθαρό βαμβακερό περκάλι με σφιχτά υφασμένα νήματα λητώ εμποδίζει την διαφυγή της γέμισης, καθώς και την ανάπτυξη ακάρεων. 100% φιλικό προς το περιβάλλον και υποαλλεργικό υλικό, πιστοποιημένο σύμφωνα με το πρότυπο Oeko Tex 100, class 1 για την απουσία βλαβερών ουσιών.

Η καθαριότητα του πούπουλου που είναι ενσωματωμένο στα μαξιλάρια είναι εγγυημένη. Η πρώτη ύλη έχει υποστεί 8 φορές πλύσιμο και αποστείρωση για την απομάκρυνση όλων των οργανικών υπολειμμάτων και σκόνης. Η τεχνολογία 3 θαλάμων σας παρέχει τόσο αέρινη απαλότητα όσο και σταθερή υποστήριξη σε οποιαδήποτε θέση του σώματος.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα ενός μεσαίου ύψους πουπουλένιου μαξιλαριού;

Το πουπουλένιο μαξιλάρι μεσαίου ύψους προσφέρει ισορροπία και ευελιξία που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα προτιμήσεων και αναγκών ύπνου. Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματά του είναι η δυνατότητα παροχής βέλτιστης υποστήριξης ενώ προσφέρει μέγιστη άνεση.

Το μεσαίο ύψος εξασφαλίζει ότι το μαξιλάρι δεν είναι ούτε πολύ ψηλό ούτε πολύ χαμηλό, καθιστώντας το κατάλληλο για τις περισσότερες θέσεις ύπνου, συμπεριλαμβανομένων των θέσεων πλάτης, πλάγιας και συνδυασμού σώματος. Αυτή η προσαρμοστικότητα είναι ζωτικής σημασίας επειδή βοηθά στη διατήρηση της σωστής ευθυγράμμισης της σπονδυλικής στήλης, η οποία είναι απαραίτητη για την πρόληψη του πόνου στον αυχένα και την πλάτη.

Τα πουπουλένια μαξιλάρια, ειδικά εκείνα μεσαίου ύψους, είναι γνωστά για την αίσθηση πολυτέλειας. Είναι γεμάτα με μαλακά, πουπουλένια φτερά, που εξάγονται από την περιοχή της κοιλιάς παπιών ή χηνών, όπου είναι πιο μαλακά και πιο εύκαμπτα. Η απαλότητα τους επιτρέπει στο μαξιλάρι να προσαρμόζεται στο σχήμα του κεφαλιού και του λαιμού, παρέχοντας εξατομικευμένη εφαρμογή που ενισχύει την άνεση και το διατηρεί σε λειτουργία όλη τη νύχτα.

Σε αντίθεση με τα πιο σκληρά μαξιλάρια, τα οποία μπορούν να δημιουργήσουν σημεία πίεσης, ένα μεσαίο ψηλό πουπουλένιο μαξιλάρι κατανέμει ομοιόμορφα το βάρος, έτσι ώστε να είναι σε θέση να ανακουφίσει την ταλαιπωρία και να βελτιώσει την ποιότητα του ύπνου. Ειδικά οι ηλικιωμένοι που πάσχουν από παθήσεις της σπονδυλικής στήλης χρειάζονται σταθερή υποστήριξη σε συνδυασμό με την απαραίτητη απαλότητα.

Λύση κατά της εφίδρωσης του κεφαλιού

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα των μεσαίων μαξιλαριών με πούπουλα και φτερά είναι η αγωγιμότητα του αέρα τους. Το πούπουλο είναι ένας φυσικός μονωτήρας και έχει εξαιρετικές ιδιότητες απομάκρυνσης της υγρασίας. Αυτό σημαίνει ότι το μαξιλάρι μπορεί να ρυθμίσει αποτελεσματικά τη θερμοκρασία, διατηρώντας ζεστό το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι.

Για τους ανθρώπους που είναι πάντα ζεσταίνονται, αυτή η διαπνοή μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι, καθώς βοηθά στην πρόληψη της υπερθέρμανσης και της νυχτερινής εφίδρωσης, εξασφαλίζοντας έναν πιο ξεκούραστο και υγιή ύπνο. Το κύριο μειονέκτημα των συνθετικών γεμίσεων και ένας λόγος για να αναζητήσετε μια φυσική γέμιση είναι ακριβώς οι νυχτερινές εφιδρώσεις - ένα πρόβλημα που βασανίζει άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Μαξιλάρια μεσαίου ύψους είναι κατάλληλα για όλους.

Ανθεκτικότητα και υποαλλεργικότητα

Η ανθεκτικότητα είναι ένα αξιοσημείωτο πλεονέκτημα των μεσαίων πουπουλένια μαξιλάρια μας. Τα γεμίσματα υψηλής ποιότητας, ειδικά εκείνα των μαξιλαριών μεσαίου ύψους, μπορούν να διατηρήσουν το σχήμα και την υποστήριξή τους για πολλά χρόνια με τη σωστή φροντίδα. Είναι συνήθως πιο ανθεκτικά από τις συνθετικές εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες μπορούν να ισιώσουν ή να γίνουν άμορφες με την πάροδο του χρόνου.

Επομένως, η επένδυση σε ένα καλό πουπουλένιο μαξιλάρι σε τιμή ευκαιρίας μπορεί να είναι μια οικονομικά αποδοτική απόφαση μακροπρόθεσμα, καθώς δεν θα χρειαστεί να αντικαθίσταται τόσο συχνά. Χάρη στο επαναλαμβανόμενο πλύσιμο και αποστείρωση του πούπουλου, τα προϊόντα μας είναι 100% υποαλλεργικά και κατάλληλα ακόμα και για άτομα με αλλεργίες.

Τα καλύμματα είναι κατασκευασμένα από ειδικά βαμβακερά υφάσματα υφασμένα σε υφαντά λητώ έτσι ώστε να μην διαφύγει η γέμιση. Ταξινομημένα ως "αδιάβροχα", τα καλύμματα δεν επιτρέπουν στα μικρά πούπουλα διαφύγουν στην επιφάνεια και έτσι εξαλείφουν κάθε πιθανότητα επαφής με φτέρωμα πουλιών και πιθανές αλλεργικές αντιδράσεις.