Επικοινωνήστε μαζί μας: 6909161177
 

Μαξιλάρια από πούπουλο χήνας, μεσάιου πάχους

Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)
Μαξιλάρια από πούπουλο χήνας, μεσάιου πάχους

Αυτά τα μαξιλάρια μεσαίου πάχους και πυκνότητας είναι κατάλληλα για όλες τις χρήσεις.Προτιμώνται από τα πολυτελή ξενοδοχεία.
Απολαύστε στο σπίτι σας την πολυτέλεια και την άνεση ενός πεντάστερου ξενοδοχείου.
Η ῾χρυσή τομή῾ είναι ένας όρος με τον οποίο είναι πολύ κατάλληλο να ορίσουμε τα προϊόντα που παρουσιάζονται σε αυτήν την ενότητα του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας μας. Περιέχει μεγάλη γκάμα μαξιλαριών μεσαίου πάχους από πούπουλα πάπιας και πούπουλα χήνας υψηλής ποιότητας . Πολυτέλεια και άνεση όλο το χρόνο. Είναι η μόνη λύση αν θέλετε να ξυπνάτε ευδιάθετοι, χαμογελαστοί και ξεκούραστοι το πρωί.

Μια ασφαλής λύση που ταιριάζει σε όλους

Τα μαξιλάρια μεσαίου πάχους είναι μια λύση που ταιριάζει σε όλους. Ούτε πολύ χαμηλά ούτε πολύ ψηλά – παρέχουν άνεση, ανεξάρτητα από τη στάση του ύπνου. Τα προϊόντα μας αποτελούνται από διαφορετικούς τύπους γεμίσματος. Υπάρχουν μοντέλα με γέμιση εξολοκλήρου  από νέο πούπουλο πάπιας και χήνας, καθώς και αυτά με μικτή γέμιση - πούπουλο και νέα λευκά φτερά.
Ένα βασικό χαρακτηριστικό του πούπουλου, και ο λόγος που είναι τόσο προτιμώμενο υλικό για την κατασκευή παπλωμάτων και μαξιλαριών, είναι η ιδιότητα του να διατηρεί μια άνετη θερμοκρασία όλες τις εποχές του χρόνου χωρίς να ζεσταίνει υπερβολικά το δέρμα και να προκαλεί εφίδρωση. Η ειδική δομή του πούπουλου, που αποτελείται από πολλές λεπτές ίνες, του επιτρέπει να συγκρατεί μεγάλη ποσότητα αέρα, καθιστώντας το τον καλύτερο θερμορρυθμιστή που γνωρίζει ο άνθρωπος..
Η απαλή αέρινη αίσθηση ενός ποιοτικού προϊόντος από πούπουλο είναι ο λόγος που οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να ξοδέψουν πολλά χρήματα σε αυτά. Η τιμή είναι δικαιολογημένη. Ανάμεσα στα μαξιλάρια με μεσαίο μάχος θα βρείτε μοντέλα με κατασκευή δύο και τριών θαλάμων. Σε αυτά, τα γεμίσματα διαφορετικών τύπων χωρίζονται σε δύο και τρεις ξεχωριστούς θαλάμους. Έτσι, επιτυγχάνεται ο ιδανικός συνδυασμός αντοχής(στην πίεση) και απαλότητας.
Το ιδανικό μαξιλάρι μεσαίου πάχους είναι αυτό που δεν περιέχει επιβλαβή υλικά. Οι γεμίσεις μας καθώς και τα εξωτερικά καλήυμματα είναι κατασκευασμένα από 100% φυσικά υλικά. Το αγνό βαμβακερό ύφασμα με σφιχτά πλεγμένες κλωστές δεν αφήνει το γέμισμα να βγει έξω, καθώς και αποτρέπει την ανάπτυξη ακάρεων. 100% φιλικό προς το περιβάλλον και υποαλλεργικό υλικό, πιστοποιημένο σύμφωνα με το πρότυπο Oeko Tex 100, κατηγορίας 1 για την απουσία επιβλαβών ουσιών.
Η καθαρότητα του πούπουλου με το οποίο γεμίζουμε τα μαξιλάρια είναι εγγυημένη. Η πρώτη ύλη έχει πλυθεί και αποστειρωθεί 8 φορές για να αφαιρεθούν όλα τα οργανικά υπολείμματα και η σκόνη. Η τεχνολογία 3 θαλάμων σας παρέχει τόσο αέρινη απαλότητα όσο και σταθερή στήριξη σε κάθε θέση του σώματος.
Πλένεται στο πλυντήριο στους 40°C και συνίσταται στέγνωμα σε χαμηλή έως μέτρια θερμοκρασία.