Επικοινωνήστε μαζί μας: 6909161177
 

Πολιτική Εγγύησης

Πολιτική Εγγύησης

I.    Είδη από πούπουλο πάπιας ή χήνας και/ή φτερά
Τα ανωστρώματα, τα παπλώματα και τα μαξιλάρια μας από πούπουλο πάπιας ή χήνας και/ή φτερά είναι κατασκευασμένα με την καλύτερη κατασκευή και τα καλύτερα υλικά.Με τη σωστή φροντίδα, τα παπλώματα και τα ανωστρώματα σας μπορούν να κρατηθούν σε καλή κατάσταση για  περισσότερο από 10 χρόνια. Τα μαξιλάρια υπόκεινται σε βαρύτερη χρήση, οπὀτε η διάρκεια ζωής τους είναι περίπου 5 χρόνια ή και παραπάνω ( πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με τα συνθετικά).
Για τη διευκόλυνσή σας, την ασφάλεια και την ηρεμία σας, προσφέρουμε 3 είδη  εγγυήσεις από τις οποίες μπορείτε να επωφεληθείτε:
1.    Δοκιμαστική περίοδος 30 ημερών για προϊοντα από πούπουλα και φτερά χήνας και πάπιας
2.    Δικαίωμα υπαναχώρησης  παραγγελίας εντός 14 ημερόν και δικαίωμα αντικατάστασης προϊόντων
3.    Τυπική Περιορισμένη Εγγύηση


1.    ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 30 ΗΜΕΡΩΝ
Η ικανοποίησή σας είναι σημαντική για εμάς.
Γι' αυτό σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τα προϊόντα μας για τριάντα ημέρες.
Εάν δεν σας ικανοποιούν πλήρως, επιστρέψτε τα σε εμας και εμεἰς θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα (εκτός από τα έξοδα αποστολής) ή θα τα αλλάξουμε με άλλο προϊόν.
Η εγγύηση δεν ισχύει για εξατομικευμένα  προϊόντα.

Για να διεκδικήσετε αυτή την εγγύηση απλά καλέστε μας στο 6909161177 ή στείλτε μας μήνυμα στο hello@poohy.gr

2.    ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ
Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολόγητα από τη σύμβαση από απόσταση ή εκτός εμπορικού καταστήματος εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος και να λάβει πλήρης επιστροφή χρημάτων ή να ζητήσει να αντικαταστήσει το προϊόν.

Οι προϋποθέσεις για να ασκήσετε αυτό το δικαίωμα είναι:
- Να μην έχουν περάσει 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος
- Τα προϊόντα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση και δεν πρέπει να έχουν χρησιμοποιηθεί
- Να καλέσετε στο 6909161177 ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email: hello@poohy.gr
Τα έξοδα επιστροφής ή ανταλλαγής επιβαρύνουν τον Πελάτη και εάν δεν πληρωθούν προκαταβολικά θα αφαιρεθούν από το ποσό της επιστροφής χρημάτων.

3.    ΤΥΠΙΚΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΟ ΠΟΥΠΟΥΛΟ
 Η Down Comfort Ltd εγγυάται ότι τα μαξιλάρια της μάρκας Poohy , τα παπλώματα και τα ανωστρώματα δεν έχουν ελαττώματα στα υλικά και την κατασκευή για περίοδο 2 ετών, σύμφωνα με τη ΣΩΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ όπως ορίζεται παρακάτω.
Η ΣΩΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ (δείτε εδώ), συμπεριλαμβανομένης της χρήσης καλύμματος ή προστατευτικού με το μαξιλάρι, το πάπλωμα ή το ανώστρωμα σας, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη διατήρηση της εγγύησής σας.

Για προϊόντα που αγοράζονται από εξουσιοδοτημένους λιανοπωλητές, αυτές οι εγγυήσεις αποθήκευσης ή λιανικής αντικαθιστούν αυτήν την εγγύηση και πρέπει να εφαρμόζονται πριν επικοινωνήσετε με την POOHY. Επικοινωνήστε με τον τόπο αγοράς πριν προβείτε σε αξίωση εγγύησης.

Η δοκιμαστική περίοδος 30 ημερών ισχύει μόνο για προϊόντα κρεβατοκάμαρας: μαξιλάρια, παπλώματα και ανωστρώματα  από πούπουλο και/ή φτερά πάπιας ή χήνας.

Διάρκεια εγγύησης:
Παπλώματα: 2 έτη
Μαξιλάρια: 2 έτη
Ανωστρώματα (topper): 2 έτη
Κλινοσκεπάσματα: 2 έτη

 Κατά τη διάρκεια της περιόδου εγγύησης, η www.poohy.gr θα επισκευάσει ή θα αντικαταστήσει τα προϊόντα ή μέρη προϊόντος που αποδεικνύονται ελαττωματικά λόγω εσφαλμένου υλικού ή κατασκευής υπό κανονική χρήση και συντήρηση.

Η περιορισμένη εγγύηση δεν καλύπτει:
-  Ένα προϊόν που χρησιμοποιείται χωρίς προστατευτικό κάλυμα ή μαξιλαροθήκη
- Απώλεια όγκου, πληρότητας ή κατακράτηση γεμίσματος που οφείλονται σε φυσική φθορά.
- Συνθήκες, δυσλειτουργίες ή ζημιές που δεν προκύπτουν από ελαττώματα στο υλικό ή την κατασκευή.
- Ζημιά που προκαλείται από κακή συντήρηση ή λάθος πλύσιμο και στέγνωμα του προϊόντος (ακολουθήσετε τις οδηγίες φροντίδας και συντήρησης - δείτε εδώ ).
- Λεκέδες και κιτρίνισμα του βαμβακερού καλύμματος που οφείλονται σε φυσική φθορά.
- Ζημιές που οφείλονται στην μεταφορά ή στην αποθήκευση στο κατάστημα του συνεργάτη( διανομέα).

Σε περίπτωση ελαττώματος, είναι στη διακριτική ευχέρεια της POOHY να παράσχει ένα επισκευασμένο ή αντικατεστημένο προϊόν, υπό την προϋπόθεση ότι ο πελάτης συμπληρώσει τη λίστα απαιτήσεων εγγύησης παρακάτω.
Ακόμα και να έχει λήξει η εγγύηση σας μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα κάνουμε το καλύτερο για να λύσουμε το πρόβλημα σας.

4.    ΤΥΠΙΚΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑΣ, ΜΑΞΙΛΑΡΟΘΗΚΕΣ , ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
 Η Down Comfort Ltd εγγυάται ότι τα λευκά είδη κρεβατοκάμαρας , τα καλύμματα, τα προστατευτικά και τα σεντόνια της μάρκας Poohy δεν έχουν ελαττώματα στα υλικά και την κατασκευή και θα παραμείνουν σε άριστη κατάσταση για περίοδο 2 ετών.
Κατά τη διάρκεια της περιόδου εγγύησης, η POOHY θα επισκευάσει ή θα αντικαταστήσει τα προϊόντα ή μέρη προϊόντος που αποδεικνύονται ελαττωματικά λόγω ακατάλληλου υλικού ή κατασκευής υπό κανονική χρήση και συντήρηση.
Για προϊόντα που αγοράζονται από εξουσιοδοτημένους λιανοπωλητές, αυτές οι εγγυήσεις αποθήκευσης ή λιανικής αντικαθιστούν αυτήν την εγγύηση και πρέπει να εφαρμόζονται πριν επικοινωνήσετε με την POOHY. Επικοινωνήστε με τον τόπο αγοράς πριν προβείτε σε αξίωση εγγύησης

Η περιορισμένη εγγύηση δεν καλύπτει:
- Συνθήκες, δυσλειτουργίες ή ζημιές που δεν προκύπτουν από ελαττώματα στο υλικό ή την κατασκευή.
- Ζημιά που προκαλείται από ακατάλληλη συντήρηση ή πλύσιμο και στέγνωμα του προϊόντος-
- Λεκέδες και κιτρίνισμα του βαμβακερού καλύμματος που οφείλονται σε φυσική φθορά.
- Ζημιές που οφείλονται στην μεταφορά ή στην αποθήκευση στο κατάστημα του συνεργάτη( διανομέα).


Πώς να προχωρήσετε σε διεκδίκηση εγγύησης:
Σε περίπτωση ελαττώματος, για να επωφεληθείτε από την περιορισμένη εγγύηση, πρέπει να στείλετε ένα email στο hello@poohy.gr  με λεπτομέρειες και φωτογραφίες των προϊόντων (δείτε παρακάτω τις λεπτομέρειες που πρέπει να περιέχουν) ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 6909161177.

Τα στοιχεία επικοινωνίας σας:
-  Όνομα και διεύθυνση,
- Αριθμός τηλεφώνου
- Email
- Αριθμός παραγγελίας
 
Φωτογραφίες (αν σας εχουν ζητηθεί από εμάς)

Ετικέτα (ραμμένη στο προϊόν σας, πάνω: βάσει της νομοθεσίας, αυτή η ετικέτα δεν πρέπει να αφαιρεθεί)
Βεβαιωθείτε ότι ολόκληρη η ετικέτα απεικονίζεται.
Φωτογραφία του λόγου της αξίωσης. (1-3 φωτογραφίες)

Μόλις λάβουμε όλες τις παραπάνω πληροφορίες, θα ξεκινήσει η διαδικασία ελέγχου της εγγύησης. Θα αξιολογήσουμε το αίτημά σας και θα ζητήσουμε περισσότερες λεπτομέρειες εάν είναι απαραίτητο. Εάν κριθεί ότι το προϊόν πρέπει να επιστραφεί σε εμάς, κάποιος από την ομάδα μας θα σας οδηγήσει τι να κάνετε.

Μην επιστρέψετε ένα προϊόν στην POOHY μέχρι να σας ζητηθεί να το κάνετε. Οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη επιστροφή δεν θα γίνει δεκτή. Ο πελάτης είναι υπεύθυνος για την πληρωμή των  εξόδων μεταφοράς για την επιστροφή.

Θα χρειαστούν έως και 5 εργάσιμες ημέρες για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.