Επικοινωνήστε μαζί μας: 6909161177
 

Χαμηλά μαξιλάρια από πούπουλα

Εμφάνιση 1 έως 11 από 11 (1 Σελ.)
Χαμηλά μαξιλάρια από πούπουλα

Το μαξιλάρι στο οποίο κοιμόμαστε δίνει τεράστιο αντίκτυπο στη σωματική και συναισθηματική μας κατάσταση την επόμενη μέρα. Μια σειρά από επιστημονικές μελέτες δείχνουν ότι για την καλή κατάσταση του σκελετού και του κυκλοφορικού μας συστήματος, είναι πιο κατάλληλο να κοιμόμαστε σε ένα χαμηλό μαξιλάρι. Αυτή η ενότητα του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας μας προσφέρει ακριβώς αυτό, αλλά στην πιο τέλεια έκδοση που μπορείτε να φανταστείτε.

Απαλότητα που εγγυάται απίστευτη άνεση

Τα πουπουλένια μαξιλάρια με ελάχιστο ύψος μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως βάση ή ανεξάρτητα από όσους από εσάς δεν θέλετε επιπλέον πίεση στο λαιμό κατά τη διάρκεια του ύπνου ή θέλετε να κοιμάστε μπρούμυτα. Σας προσφέρουμε υπέροχα μαξιλάρια της υψηλότερης κατηγορίας με πούπουλο χήνας και πάπιας , και σε μεμονωμένα προϊόντα, το πούπουλο συνδυάζεται με ένα ορισμένο ποσοστό νέων λευκών φτερών.

Τα πουπουλένια γεμίσματα που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα μας προέρχονται από τη Γαλλία και την Πολωνία. Συνεργαζόμαστε μόνο με τους καλύτερους προμηθευτές και κατασκευαστές. Στα μικτά γεμίσματα, χρησιμοποιείται μια ειδική κατηγορία καμπύλων φτερών Super Flexy, δίνοντας επιπλέον όγκο και ελαστικότητα στο μαξιλάρι. Ανακτά γρήγορα το σχήμα του μετά από πίεση.

Τα φυσικά πουπουλένια σφραγίσματα έχουν απαράμιλλες θερμορυθμιστικές ιδιότητες. Χάρη στη μοναδική τρισδιάστατη δομή του, το πούπουλο κρατάει τον αέρα και τη θερμότητά του. Το πουπουλένιο μαξιλάρι διατηρεί την ευχάριστη ζεστασιά του σώματος, ενώ απομακρύνει την υπερβολική υγρασία. Οι νυχτερινές εφιδρώσεις αποκλείονται με τα χαμηλά μαξιλάρια μας.

Για άνεση και υγιή ύπνο, το εξωτερικό ύφασμα των μαξιλαριών είναι επίσης σημαντικό. Χρησιμοποιούμε 100% Rich cotton cambric - βαμβακερό ύφασμα με 96 κλωστές/cm (233 TC), κατασκευασμένο ειδικά για Poohy. Το ύφασμα και η γέμιση είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα σύμφωνα με το πρότυπο Oeko Tex class 1 Standard 100, υποδεικνύοντας ότι δεν περιέχουν συστατικά επιβλαβή για το δέρμα.

Η καθαριότητα καθενός από τα χαμηλά μαξιλάρια ύπνου μας είναι εγγυημένη. Το πούπουλο έχει υποβληθεί σε 8πλάσια διαδικασία πλύσης και αποστείρωσης σε υψηλή θερμοκρασία για την απομάκρυνση της σκόνης και άλλων οργανικών υπολειμμάτων. Τα μαξιλάρια μας δεν απαιτούν πολύπλοκη συντήρηση. Επιτρέπεται το πλύσιμο σε πλυντήριο ρούχων στους 40 °C και το στέγνωμα σε στεγνωτήριο σε χαμηλή έως μέτρια θερμοκρασία.

Για ποιους είναι κατάλληλα τα χαμηλά μαξιλάρια μας;

Τα μαξιλάρια ελάχιστου ύψους είναι ένας εξειδικευμένος τύπος κλινοστρωμνής που ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένες ανάγκες και προτιμήσεις. Συνήθως αγοράζονται για την επίλυση ορισμένων προβλημάτων και τη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου. Χαρακτηρίζονται από χαμηλότερο προφίλ, επιτυγχάνεται με υψηλής ποιότητας πλήρωση και είναι κατάλληλα για διάφορες ομάδες ανθρώπων:

  • Όσοι κοιμούνται μπρούμυτα : Όσοι κοιμούνται μπρούμυτα συχνά παραπονιούνται ότι τα ψηλά μαξιλάρια κρατούν τους λαιμούς τους τοξωτούς με αφύσικο τρόπο, οδηγώντας σε δυσφορία και πιθανό πόνο στον αυχένα. Τα χαμηλά, ειδικά εκείνα με πούπουλα χήνας, προσφέρουν την απαραίτητη στήριξη χωρίς να προσθέτουν υπερβολικό ύψος. Βοηθούν στη διατήρηση μιας ουδέτερης θέσης της σπονδυλικής στήλης, η οποία είναι ζωτικής σημασίας για τη μείωση της έντασης και την προώθηση καλύτερης στάσης κατά τη διάρκεια του ύπνου.
  • Όσοι κοιμούνται ανάσκελα: Για όσους κοιμούνται ανάσκελα, η εύρεση του σωστού μαξιλαριού είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της φυσικής καμπύλης της σπονδυλικής στήλης. Το χαμηλό μαξιλάρι χήνας παρέχει επαρκή υποστήριξη χωρίς να πιέζει το κεφάλι πολύ προς τα εμπρός. Αυτό μπορεί να αποτρέψει τον πόνο στον αυχένα και να εξασφαλίσει ότι η σπονδυλική στήλη είναι σωστά ευθυγραμμισμένη. Η απαλότητα και η προσαρμοστικότητα του πούπουλο χήνας επιτρέπουν επίσης σε όσους κοιμούνται ανάσκελα να διαμορφώσουν το μαξιλάρι στο επιθυμητό σχήμα και πάχος τους.
  • Άτομα που πάσχουν από χρόνιο πόνο στην πλάτη και τον αυχένα: Τα άτομα που πάσχουν από πόνο στον αυχένα και τη μέση μπορούν να επωφεληθούν από ένα επίπεδο μαξιλάρι λόγω της ικανότητάς του να παρέχει απαλή υποστήριξη. Το κάτω προφίλ του μαξιλαριού μπορεί να μειώσει την ένταση στον αυχένα και τους ώμους διατηρώντας μια σωστή θέση σώματος. Επιπλέον, τα μαξιλάρια με πούπουλο χήνας προσαρμόζονται στο σχήμα του κεφαλιού και του λαιμού, κατανέμοντας ομοιόμορφα το βάρος και μειώνοντας τα σημεία πίεσης.
  • Χρήστες που τους αρέσει να κοιμούνται χαμηλά: Μερικοί άνθρωποι προτιμούν απλώς την αίσθηση ενός χαμηλότερου και μαλακότερου μαξιλαριού. Το πούπουλο χήνας, γνωστό για την απαλότητα και τη μαλακότητα του, προσφέρει μια πολυτελή εμπειρία ύπνου, με τον λιγότερο ογκώδη σχεδιασμό να το καθιστά εύκολο να τοποθετηθεί και να προσαρμοστεί όλη τη νύχτα. Αυτή η πτυχή μπορεί να είναι ιδιαίτερα ελκυστική για άτομα που δεν τους αρέσει η αίσθηση ότι έχουν το κεφάλι τους πολύ ψηλά.
  • Παιδιά: Τα παιδιά χρειάζονται χαμηλότερα μαξιλάρια καθώς το σώμα τους είναι μικρότερο και πιο ευαίσθητο. Ένα χαμηλό μαξιλάρι με πούπουλο χήνας μπορεί να παρέχει τη σωστή υποστήριξη για το κεφάλι και το λαιμό του παιδιού χωρίς να προκαλεί δυσφορία ή αφύσικη στάση του σώματος.

Το πούπουλο χήνας είναι γνωστό για την ικανότητά του να "αναπνέει" και να ρυθμίζει τη θερμοκρασία. Τα χαμηλά μαξιλάρια μας μπορούν να βοηθήσουν τους αγοραστές που υποφέρουν από συχνή εφίδρωση και αναζητούν δροσιά όλη τη νύχτα. Το κάτω προφίλ του μαξιλαριού μειώνει την ποσότητα μόνωσης γύρω από το κεφάλι, γεγονός που δημιουργεί καλύτερη κυκλοφορία αέρα.

Άνεση που πάντα αναζητούσατε

Τα χαμηλά μαξιλάρια με πούπουλο χήνας μας είναι μια λύση σε πολλά προβλήματα και, πάνω απ 'όλα, ικανά να δώσουν άνεση σε όλους όσους προτιμούν να κοιμούνται σε χαμηλή επιφάνεια. Τα μαξιλάρια από αυτό το τμήμα αποτελούν μέρος της πιο πολυτελούς σειράς μας, που διακρίνονται από ανώτερη ποιότητα και αντοχή.