Επικοινωνήστε μαζί μας: 6909161177
 

Χαμηλά μαξιλάρια από πούπουλα

Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)
Χαμηλά μαξιλάρια από πούπουλα

Αυτή η κατηγορία είναι για εσάς που κοιμάστε κυρίως μπρούμυτα,  ή απλά αγαπάτε τα χαμηλά μαξιλάρια και θέλετε να έχετε μερικά από αυτά στο κρεβάτι σας. Όλα κατασκευάζονται στη Βουλγαρία με όλη μας την αγάπη και με τα καλύτερα ευρωπαϊκά υλικά: πούπουλο γαλλικής πάπιας και πούπουλο πολωνικής χήνας. Και τα λεπτά βαμβακερά υφάσματα επιτρέπουν την ευκολότερη κίνηση του αέρα μέσα στο φυσικό γέμισμα.

Δείτε τι προσφέρουμε!

Το μαξιλάρι που κοιμόμαστε έχει τεράστιο αντίκτυπο στη σωματική και συναισθηματική μας κατάσταση την επόμενη μέρα. Μια σειρά από επιστημονικές μελέτες δείχνουν ότι για την καλή κατάσταση του σκελετού και του κυκλοφορικού μας συστήματος, είναι καλύτερο να κοιμόμαστε σε χαμηλά μαξιλάρια. Αυτή η ενότητα του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας μας προσφέρει ακριβώς αυτό, αλλά στην πιο τέλεια έκδοση που θα μπορούσατε να φανταστείτε.

Απαλότητα, που εγγυάται απίστευτη άνεση

Τα πουπουλένια μαξιλάρια με ελάχιστο ύψος μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως βάση ή μόνα τους. Είναι ιδανικά για εσάς που δεν θέλετε επιπλέον καταπόνηση στον αυχένα κατά τη διάρκεια του ύπνου ή σας αρέσει να κοιμάστε μπρούμυτα. Σας προσφέρουμε καταπληκτικά μαξιλάρια υψηλής ποιότητας από πούπουλο πάπιας και χήνας και σε κάποια μοντέλα το πούπουλο συνδυάζεται με ένα ορισμένο ποσοστό νέων φτερών.
Η φυσική γέμιση από πούπουλα που χρησιμοποιείται στα προϊόντα μας προέρχεται κυρίως από τη Γαλλία και την Πολωνία, καθώς και από άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Συνεργαζόμαστε μόνο με τους καλύτερους προμηθευτές και παραγωγούς. Στα μικτά γεμίσματα, εισάγεται μια ειδική κατηγορία κυρτών φτερών Super Flexy, δίνοντας επιπλέον όγκο και ελαστικότητα στο μαξιλάρι. Ανακτά γρήγορα το σχήμα του μετά από πίεση.
Η φυσική γέμιση από πούπουλο έχει απίστευτες θερμορρυθμιστικές ιδιότητες. Χάρη στη μοναδική τρισδιάστατη δομή του, το πουπουλο παγιδεύει τον αέρα και διατηρεί τη θερμοκρασία. Το πουπουλένιο μαξιλάρι διατηρεί την ευχάριστη ζεστασιά του σώματος ενώ απομακρύνει την υπερβολική υγρασία. Οι νυχτερινές εφιδρώσεις δεν θα σας ξαναεπισκεφτουν με τα χαμηλά πουπουλένια μαξιλάρια μας.
Το εξωτερικό κάλυμμα των μαξιλαριών είναι επίσης σημαντικό για την άνεση και τον καλό ύπνο. Χρησιμοποιούμε 100% βαμβακερά υφάσματα περκάλι, βαμβακοσατέν ή υψηλής πυκνότητας υφάσματα φτιαγμένα ειδικά για την Poohy. Το ύφασμα και η γέμιση έχουν ελεγχθεί και πιστοποιηθεί σύμφωνα με το Oeko Tex class 1 Standard 100, δείχνοντας ότι δεν περιέχουν συστατικά επιβλαβή για το δέρμα..
Η καθαριότητα του κάθε μαξιλαριού μας είναι εγγυημένη. Το πούπουλο έχει πλυθεί και αποστειρωθεί 8 φορές σε υψηλή θερμοκρασία για να αφαιρεθεί η σκόνη και άλλα οργανικά υπολείμματα. Τα μαξιλάρια μας δεν απαιτούν περίπλοκη φροντίδα. Πλένονται στο πλυντήριο στους 40°C και στεγνώνουν σε χαμηλή έως μέτρια θερμοκρασία.