Επικοινωνήστε μαζί μας: 6909161177
 
To πούπουλο χήνας: να αγγίξεις τη μαγεία με το χέρι

To πούπουλο χήνας: να αγγίξεις τη μαγεία με το χέρι

Times Read: 750 Comments: 0

To πούπουλο χήνας: να αγγίξεις τη μαγεία με το χέρι

Ο ποιοτικός και υγιεινός ύπνος είναι θέμα επιλογής και λογικής επένδυσης. Μιλάμε για ποιοτικό ύπνο όταν τουλάχιστον το 85% από τον χρόνο που περνάμε στο κρεβάτι σχετίζεται με ύπνο χωρίς συχνά ξυπνήματα και όταν μας παίρνει ο ύπνος γρήγορα.
Αν κάποιος ξέρει πραγματικά πολλά για τον ύπνο, είναι η American Sleep Foundation, η οποία ερευνά και συλλέγει για παραπάνω από δύο δεκαετίες επιστημονικά στοιχεία για τον ύπνο  ως πηγή της συνολικής ανθρώπινης υγείας. Αν κοιτάξετε τον σαιτ του ιδρύματος, θα βρείτε πολλές τεχνικές και συμβουλές για τη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου. Ένα από τα πράγματα που προτείνουν οι ειδικοί είναι να εξασφαλίσετε τέλεια άνεση με τα κατάλληλα μαξιλάρια και παπλώματα.

Δημιούργημα της φύσης, μοναδικό στην παγκόσμια αγορά

Όταν μιλάμε για αφράτο, ογκώδες και 100% φυσικό προϊόν, αναπόφευκτα σκεφτόμαστε τα πούπουλα χήνας ή πάπιας. Δεν είναι τυχαίο ότι στα αγγλικά η λέξη για ελαφρύ πάπλωμα είναι «duvet», που προέρχεται από το νορβηγικό «dun» και σημαίνει πούπουλο. Η ευρεία χρήση του επιβλήθηκε από τους Γάλλους και η λέξη έγινε οικιακή λέξη και μέχρι σήμερα χρησιμοποιείται ακόμα για παπλωματοθήκες με πούπουλα.
Το πάπλωμα με φυσικό γέμισμα δεν έχει ανάλογο στην παγκόσμια αγορά. Έχει κερδίσει τη φήμη του απόλυτου ηγέτη στην κρεβατοκάμαρα λόγω των πλεονεκτημάτων  και της πολυτέλειας που προσφέρει στον ύπνο και την ανάπαυση. Τα πούπουλα χήνας ή πάπιας είναι ένα προϊόν που προέρχεται από τη φύση και αυτό το κάνει μοναδικό και αναντικατάστατο.
Το κύριο πλεονέκτημα των φυσικών προϊόντων από πούπουλα και φτερά είναι η ιδιότητα τους να εκπέμπουν θερμότητα χωρίς να συγκρατούν την υγρασία. Αυτό τα καθιστά κατάλληλα για κάθε εποχή, καθώς επιτρέπουν στο σώμα να αναπνέει ελεύθερα, διατηρώντας μια ευχάριστη θερμοκρασία ύπνου. Προσφέρουν αιθέρια ελαφρότητα, είναι ζεστά το χειμώνα και δροσερά το καλοκαίρι.

Η πιο λεπτή και ποιοτική “μόνωση”

Τα πούπουλα έχουν άριστες ιδιότητες μόνωσης  και είναι ένα από τα καλύτερα υλικά υψηλής ποιότητας που γνωρίζει η ανθρωπότητα. Παράγεται από εκτρεφόμενα υδρόβια πουλιά. Τους πιο υψηλούς δείκτες ποιότητας έχουν τα πούπουλα στο στήθος και της κοιλίτσας του πουλιού. Δεν υπάρχουν πολλά ζώα στη φύση που αντέχουν τις διαφορές θερμοκρασίας από +50 βαθμούς έως -50 βαθμούς Κελσίου, εκτός από αυτά που επιβιώνουν σε ακραίες συνθήκες, χάρη στο πούπουλό τους, όπως οι χήνες και οι πάπιες.
Ένα γραμμάριο πούπουλας υψηλής ποιότητας περιέχει πάνω από 70.000 αφράτες ίνες. Είναι αυτές που σχηματίζουν αυτό το προστατευτικό στρώμα ακίνητου αέρα, που συγκρατεί τη θερμότητα μέσα και κρατά το κρύο έξω. Κάντε ένα πείραμα μόνοι σας πιέζοντας το πάπλωμα σταθερά και για πολλή ώρα. Θα δείτε πόσο γρήγορα ανακτά το σχήμα του μόλις το απελευθερώσετε από την πίεση.
Ένας από τους κύριους δείκτες της ποιότητας του πούπουλου είναι η πυκνότητα ή η ισχύς πλήρωσης (κορεσμός). Το παχύτερο και πυκνότερο χνούδι σχηματίζει καλύτερους θύλακες αέρα για να συγκρατεί τον αέρα και πολλαπλασιάζει τις μονωτικές ιδιότητες. Όσο πιο ανεπτυγμένο και ώριμο είναι το χνούδι, τόσο πιο πυκνό είναι.
Τα πιο περιζήτητα είναι τα φτερά και πούπουλα μεγάλων, ώριμων και καλά ανεπτυγμένων πουλιών. Η επιλογή μεταξύ πούπουλα χήνας και πάπιας, όταν πρόκειται για πτηνά της ίδιας ηλικίας και ωριμότητας, είναι πάντα υπέρ των χήνων. Ωστόσο , τα ώριμα πούπουλα πάπιας είναι προτιμότερα από αυτά μιας ακόμη μη ανεπτυγμένης χήνας. Τα ανώριμα φτερά και πούπουλα έχουν εύθραυστες ίνες και η πιθανότητα να καταρρεύσουν γρήγορα είναι αρκετά μεγάλη.
Κάθε γραμμάριο πούπουλου είναι καθαρό, ζεστό και ξέρει τη θέση του
Η επεξεργασία καθαρισμού που έχει υποστεί το πούπουλο το καθιστά  υποαλλεργικό. Τα περισσότερα άτομα με αλλεργικές αντιδράσεις είναι συνήθως ευαίσθητα στη σκόνη, τα ακάρεα και άλλους ρύπους που εισέρχονται στα προϊόντα και όχι στις ίδιες τις ίνες. Επομένως, στο Poohy, υποβάλλουμε τα προϊόντα σε ειδική επεξεργασία για να διασφαλίσουμε ότι δεν περιέχουν αλλεργιογόνα.
Επιλέγουμε πολύ προσεκτικά τα υφάσματα από τα οποία κατασκευάζονται τα καλύμματα για τα παπλώματα και τα μαξιλάρια μας. Χρησιμοποιούμε υφάσματα με την πιο κατάλληλη ύφανση όπως περκάλι, twill και βαμβακοσατέν.Είναι αναπνεύσιμα, είναι απαλά στην αφή και εξαιρετικά ανθεκτικά. Δεν αφήνουν τη γέμιση να βγει και κρατούν τα καλύτερα χνούδια και φτερά μέσα, όπου ανήκουν.
Συχνά γίνεται σύγκριση μεταξύ φυσικά και συνθετικά υλικά στην αναζήτησή για το καλύτερο. Η επιλογή συνήθως καθορίζεται από τον διαθέσιμο προϋπολογισμό και την ποιότητα ζωής. Τα παπλώματα δεν ξεθωριάζουν και δεν αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου. Έχουν εξαιρετική αναλογία βάρους- θερμότητα (μόλις ένα γραμμάριο πούπουλου εκπέμπει τρεις φορές περισσότερη θερμότητα από οποιοδήποτε συνθετικό υλικό). Αν αγαπάτε τα ταξίδια και έχετε υψηλές απαιτήσεις όσον αφορά τη διαμονή, γνωρίζετε ήδη ότι τα πολυτελή ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο προσφέρουν παπλώματα και μαξιλάρια από πούπουλο.
Το πούπουλο είναι ένα βιώσιμο, φιλικό προς το περιβάλλον υλικό γνωστό εδώ και χιλιετίες. Υπάρχει στη φύση στην αρχική του μορφή και τόσο αυτό όσο και όλα τα υποπροϊόντα της επεξεργασίας του είναι πλήρως βιοδιασπώμενα. Το πούπουλο έχει το χαμηλότερο αποτύπωμα άνθρακα από όλα τα μονωτικά υλικά και ιδιαίτερα τα συνθετικά.
Το πουπουλένιο πάπλωμα προστατεύει απαλά από την υγρασία και αποτρέπει την εφίδρωση
Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι το πούπουλο χήνας ή πάπιας ξεχωρίζουν με την ιδιότητα να αναπνέουν. Δεν συγκρατούν υγρασία και ρυθμίζουν την θερμοκρασία σώματος. Αυτό συμβάλλει στον πλήρη ύπνο αποτρέποντας την εφίδρωση.Τα μαξιλάρια από πούπουλο χήνας είναι η λογική επιλογή για όποιον του αρέσει να απολαμβάνει το κρεβάτι.
Ένα κοινό πρόβλημα σε κάθε σπίτι είναι η έλλειψη επαρκούς αποθηκευτικού χώρου. Τα πουπουλένια προϊόντα έχουν άλλο ένα τεράστιο πλεονέκτημα - ανέχονται ισχυρή συμπίεση και μπορούν να αποθηκευτούν σε πολύ μικρό χώρο. Αυτό διευκολύνει επίσης τη μεταφορά τους όταν χρειάζεται - σε συμπαγείς και ελαφριές συσκευασίες. Όταν ξεδιπλωθούν, ανακτούν πάντα την αρχική τους εμφάνιση και σχήμα.
Εάν ακολουθήσετε τις οδηγίες χρήσης και φροντίδας που έχει αφήσει ο κατασκευαστής, τα προϊόντα σας θα σας εξυπηρετήσουν για μια ζωή. Στην πραγματικότητα, είναι αιώνια. Μπορούν να καθαριστούν και να πλυθούν σε κατάλληλη θερμοκρασία στο σπίτι. Μετά από κάθε πλύσιμο, είναι το ίδιο αφράτα και απαλά, σαν να  είναι ολοκαίνουργια.
Συνήθως συνιστάται να στεγνώνουν σε χαμηλή θερμοκρασία εάν χρησιμοποιείτε στεγνωτήριο, καθώς και να μην χρησιμοποιείτε χλωρίνη ή σίδερο. Αν αποφασίσετε να στεγνώσετε τα παπλώματα ή τα μαξιλάρια έξω, τότε επιλέξτε να το κάνετε τις ζεστές μέρες. Θα πρέπει να αποφεύγεται το στέγνωμα σε εξωτερικό χώρο όταν κάνει κρύο και έχει υγρασία. Μπορείτε πάντα να βασιστείτε σε ένα εξειδικευμένο στεγοκαθαριστήριο.
Κανείς δεν μπορεί να σας πει πόση ώρα πρέπει να κοιμηθείτε και σε τι θερμοκρασία για να είστε ευδιάθετοι, ενεργητικοί και ξεκούραστοι την επόμενη μέρα. Δεν υπάρχουν δύο άνθρωποι που να είναι ακριβώς ίδιοι που μοιράζονται τα ίδια γούστα και συνήθειες. Στον ύπνο είναι ακριβώς το ίδιο. Παρατηρήστε τις αντιδράσεις σας σε διαφορετικές συνθήκες και αποφασίστε τι είδους πάπλωμα χρειάζεστε - καλοκαιρινό, άνοιξης-φθινοπώρου, ζεστό ή πολύ ζεστό.
Στην  Poohy, προσφέρουμε πουπουλένια παπλώματα για κάθε εποχή, διαφορετικά μεγέθη και γεμίσματα. Εάν δεν βρείτε αυτό που ψάχνετε, απλώς ρωτήστε μας και θα χαρούμε να βρούμε την καλύτερη λύση για εσάς. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας, καθώς και να σας διευκολύνουμε στην επιλογή παπλωμάτων/σεντονιών για το εξοχικό σας, σύμφωνα με τις κλιματικές συνθήκες στις οποίες τα χρησιμοποιείτε.
Σίγουρα θα λάβετε ένα εγγυημένα ποιοτικό προϊόν, καθαρό, αποστειρωμένο σε υψηλή θερμοκρασία και απαλλαγμένο από οργανικά υπολείμματα και σκόνη. Ιδανικά κατάλληλο για άτομα με ευαίσθητο δέρμα, καθώς οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε στην παραγωγή διαθέτουν ειδικό πιστοποιητικό για την απουσία βλαβερών ουσιών. Με την ίδια προσοχή, τηρώντας όλες τις απαιτήσεις για καθαρά και αβλαβή προϊόντα, κατασκευάζουμε και προϊόντα για παιδιά.
Με τον ίδιο τρόπο που προσέχουμε την υγεία, το ντύσιμο, την διατροφή  μας θα πρέπει να επιλέγουμε και το καλύτερο για τον ύπνο.
Εάν εξακολουθείτε να αναρωτιέστε πώς είναι να κοιμάσαι σε ένα αφράτο σύννεφο, δοκιμάστε ένα ανώστρωμα, πάπλωμα και μαξιλάρι από πούπουλα χήνας ή πάπιας και δείτε την διαφορά.


Write Comment